• Boek - iLife '09 - Yvin Hei & Pieter van Groenewoud
  • Boek - iLife '09 - Yvin Hei & Pieter van Groenewoud
  • Boek - iLife '09 - Yvin Hei & Pieter van Groenewoud
  • Boek - iLife '09 - Yvin Hei & Pieter van Groenewoud

Boek - iLife '09 - Yvin Hei & Pieter van Groenewoud

€ 19,99 9,99
€ 9,49 vanaf 2 stuks
  • Uitverkocht

Kies uw variant:

Ontvang een e-mail bij voorraad:

Voor welk toestel?

Omshrijving 9789043018234 Boek

Onder de naam iLife bundelt Apple vijf creatieve programma’s voor iedereen die met foto’s werkt, videofilms wil monteren, websites ontwerpt of van muziek houdt. Dit boek behandelt de programma’s van iLife ’09 plus iTunes.

In zes hoofdstukken, voor elk programma één, laat Andree Hollander aan de hand van duidelijke instructies en tal van voorbeelden en tips zien hoe je met iLife ’09 werkt. Het resultaatgerichte boek is geschreven voor de Mac-gebruiker die creatief aan de slag wil met muziek, foto’s, film en websites.

- Met iTunes beheer je je digitale muziekverzameling. Je kunt muziek importeren, beluisteren of op een cd branden, maar ook legaal kopen via internet.

- In iPhoto kun je je digitale foto’s ordenen en bewerken. Je kunt de foto’s op verschillende manieren verspreiden, bijvoorbeeld als een bijlage bij een e-mail, als een diashow of als een afgedrukt fotoalbum.

- Met iMovie laad en monteer je zelf video op de Mac. Door overgangen, titels, muziek, foto’s en commentaar toe te voegen, maak je je eigen film.

- Je gebruikt iDVD om je zelfgemaakte film en/of digitale foto’s op een dvd te branden die iedereen met een dvd-speler kan bekijken.

- Wil je niet alleen bestaande muziek uit je muziekverzameling gebruiken, maar ook zelf muziek maken, dan is GarageBand het programma voor jou. Met dit onderdeel van iLife heb je een eigen opnamestudio in huis. Je hoeft niet zelf een instrument te spelen, maar als je wilt kun je dat via GarageBand leren.

- Met iWeb kun je op basis van indrukwekkende sjablonen snel je eigen website ontwerpen, inclusief fotoalbums, een weblog, podcasts of films.

Eigenschappen Boek

Artikelcode 11098
EAN 9789043018234
Merk 9789043018234

In de verpakking

1 x Boek 'iLife '09 - Yvin Hei & Pieter van Groenewoud'

Menu


Merken Zakelijk
Inloggen Klantenservice