Hoesjes bedrukken met uw Bedrijfslogo


Bedrukte hoesjes kunnen een effectieve manier zijn om een professionele uitstraling van uw bedrijf of organisatie te versterken. We bieden de mogelijkheid om bedrukte hoesjes te voorzien van uw logo, maar ook een volledige design in uw huisstijl behoort tot de mogelijkheden. Daarbij kan indien gewenste het volledige ontwerpproces uit handen genomen worden.

Bovendien hoeven uw medewerkers niet allemaal hetzelfde toestel te gebruiken: we kunnen bedrukte hoesjes leveren voor vrijwel alle merken smartphones.

Onze gunstige tarieven zullen u positief verrassen, evenals het feit dat u de bedrukte cases vaak al binnen 1-2 werkdagen in huis heeft! Onze professioneel bedrukte cases zijn al te bestellen vanaf 1 stuk, en u heeft al een bedrukte case vanaf € 14,95 inclusief BTW.

Promotionele bedrukte hoesjes

Bedrukte hoesjes lenen zich uitstekend als promotiemiddel, of u deze nu gebruikt in een winactie, in een goodybag meegeeft of als give-away inzet. Een bedrukt smartphonehoesje brengt uw boodschap doeltreffend over, en vergroot de herkenbaarheid van uw merk.

Meer informatie?

Wilt u ook weten wat bedrukte hoesjes uw organisatie te bieden hebben? Aarzel dan niet en neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.Menu


Merken Zakelijk
Inloggen Klantenservice