COVID-19: Wij zijn normaal in bedrijf en zijn u graag van dienst! ×

Filteren


Merk Kleur Materiaal Sluiting Type hoesje Ruimte voor pasjes
Ja
Standaardje
Ja

LG G4 Stylus hoesjes

Over LG G4 Stylus hoesjes

De bescherming van een LG G4 Stylus hoesje is voor de meeste gebruikers de belangrijkste reden om voor een telefoonhoesje te kiezen. Een LG G4 Stylus case is echter meer dan bescherming alleen! Het is ook een manier om uw smartphone te personaliseren en bepaalde hoesjes voegen bovendien handige functionaliteit aan uw toestel toe.

LG G4 Stylus bescherming

Als gezegd is de bescherming van een LG G4 Stylus hoesje voor velen het belangrijkste aspect. Een smartphone blijft immers een kwetsbaar apparaat, en een hoesje erom is daarom een geruststellende gedachte. Uiteraard moet een LG G4 Stylus hoesje in dienst van de smartphone staan, perfect passen en geen functionaliteiten van het toestel in de weg zitten. Bij het samenstellen van ons assortiment hanteren wij hoge kwaliteitseisen, wat u de garantie geeft dat al onze LG G4 Stylus hoesjes hieraan voldoen.

Bij het uitzoeken van uw LG G4 Stylus hoesje is het van belang na te gaan hoeveel bescherming u nodig denkt te hebben en een hoesje te kiezen daaraan voldoet. Koopt u uw hoesje bijvoorbeeld voornamelijk om gebruikerskrasjes op het toestel te voorkomen? Dan is een zo dun mogelijk hoesje afdoende en optisch het fraaist. Wilt u echter een cover die uw LG G4 Stylus ook beschermt als deze hard ten val komt? Dan beschermt zo'n dunne case niet afdoende en is een steviger hoesje van een schokabsorberend materiaal als leer, kunstleer of TPU rubber verstandiger om voor te kiezen.

Handige LG G4 Stylus hoesjes

Veel LG G4 Stylus hoesjes bieden nuttige extra functionaliteit die uw smartphone nog multifunctioneler maken dan hij al is. U kunt hierbij denken aan vakjes in het smartphonehoesje voor pasjes of visite-kaartjes. Handig om uw OV-chipkaart, toegangspasje van het werk of school of gewoon uw pinpas in op te bergen zodat uw LG G4 Stylus hoesje ook als portemonne kan dienen. Ook een in het hoesje geïntegreerde stand is populair. U zet uw LG G4 Stylus dan in een handomdraai rechtop om binnenkomende berichten te kunnen volgen, filmpjes te bekijken of comfortabel te videobellen.

Menu


Merken Zakelijk
Inloggen Klantenservice