Product niet meer leverbaar

  • Catalyst Waterproof Case - Waterdicht iPhone 13 hoesje
  • Catalyst Waterproof Case - Waterdicht iPhone 13 hoesje
  • Catalyst Waterproof Case - Waterdicht iPhone 13 hoesje
  • Catalyst Waterproof Case - Waterdicht iPhone 13 hoesje
  • Catalyst Waterproof Case - Waterdicht iPhone 13 hoesje
  • Catalyst Waterproof Case - Waterdicht iPhone 13 hoesje

Catalyst Waterproof Case - Waterdicht iPhone 13 hoesje

€ 99,99
€ 94,99 vanaf 2 stuks

Kies uw variant:

  • Uitverkocht

Wellicht ook interessant

Voor welk toestel?

Dit product is geschikt voor:

  • iPhone 13

Waterdicht iPhone 13 hoesje

Met de Catalyst Case voor iPhone 13 haalt u het maximale uit uw smartphone. Dit waterdichte iPhone hoesje heeft de hoogste waterproof rating IP68 en biedt bovendien uitstekende valbescherming!

Tot 10 meter onder water
Met volledig waterdicht bedoelen we in dit geval ook écht waterdicht: dit iPhone 13 hoesje kan tot 10 meter onder water, veel dieper dan veel andere waterdichte cases. Met de Catalyst case om uw iPhone kunt u dus met een gerust hart een duik nemen: niet alleen het zwembad, maar zelfs in de zee!

Extra aandacht voor de Camera
Gebruik die uitstekende camera van uw iPhone 13 dus gerust om gave onderwater foto's of video's te maken of leg bijvoorbeeld al het moois vast dat u tijdens het snorkelen tegenkomt. De camera heeft van Catalyst extra aandacht gekregen in het ontwerp. Deze wordt afgedekt door een bescherming met extra harde toplaag tegen krassen die de foto's of video's die u neemt zouden kunnen beïnvloeden. Bovendien heeft de lensafdekking geen inkepingen waar stof en vuil ik kan kruipen: hij is helemaal vlak dus eenvoudig te reinigen.

Valbestendig tot 2 meter hoogte
Ook op het droge heeft het Catalyst iPhone 13 hoesje genoeg te bieden. De hoes is ontworpen en getest met de militaire standaard 810G, wat betekent dat hij valbestendig is tot een val van 2 meter hoogte, zelfs op beton. Uw toestel is volledig 360 graden rondom beschermd, inclusief een kunststof protector over het scherm.

Compatible met uw eigen screenprotector!*
Uniek voor een waterdichte case: u kunt deze óók gebruiken als uw toestel voorzien is van een screenprotector. Dit maakt het nog makkelijker om te wisselen tussen uw normale hoesje voor dagelijks gebruik en de Catalyst case voor die momenten dat waterdichtheid vereist is. Een screenprotector op uw display is niet langer een belemmering voor het gebruik van uw Catalyst case.

*Om te controleren of uw screenprotector compatible is, lees pagina 29 van de gebruiksaanwijzing.

Gebruik uw iPhone zoals altijd
Ondanks deze uitstekende bescherming en de waterdichtheid blijft uw iPhone  13 volledig functioneel in deze waterproof Catalyst case. Alle toetsen kunt u gebruiken, de Lightning aansluiting bereikt u via een klepje en de camera's doen hun werk ook normaal. Zelfs draadloos opladen blijft mogelijk (ook via de Apple MagSafe oplader!). Dankzij unieke True Sound Acoustics membranen bij de speakers blijft het geluid van muziek en telefoongesprekken volledig helder.

Eigenschappen Catalyst Waterproof Case

Artikelcode 45274
EAN 4897041802214
Leveranciercode CATIPHO13BLKM
Merk Catalyst
Kleuren Transparant met Zwarte Randen
Materiaal Kunststof en TPU

In de verpakking

1 x Catalyst iPhone 13 hoesje
1 x Polsbandje
1 x Tool om case te openen

Menu


Merken Zakelijk
Inloggen Klantenservice