Terug naar alle merken

Catalyst Case Waterdichte hoesjes


De Catalyst waterdichte hoesjes voor iPhone en iPad bieden u optimale vrijheid en zekerheid bij het gebruik van uw toestel. Met een Catalyst case om uw toestel wordt deze volledig waterdicht, waardoor deze tot wel 10 meter onder water gebruikt kan worden. Bovendien bieden Catalyst hoesjes uitstekende bescherming aan uw iPhone of iPad!

Waterdichte iPhone Catalyst case

De Catalyst waterdichte iPhone hoesjes zijn verkrijgbaar voor alle actuele modellen en helpen u om alles uit uw toestel te halen. Een dure action camera mee op vakantie? De camera van uw iPhone is veel beter en met een Catalyst hoesje kan die zich ook onder water van zijn beste kant zien. Neem uw iPhone mee tijdens het snorkelen of duiken, maak de leukste foto’s en selfies in het zwembad: de mogelijkheden zijn eindeloos! Omdat ze Catalyst iPhone hoesjes ook stofdicht zijn, zijn ze ook ideaal om  uw toestel vrij van stof en zand te houden als u naar het strand gaat.

Ook uw iPad Waterproof met Catalyst

Catalyst cases zijn er ook voor uw iPad. De waterdichte iPad hoesjes beschikken over dezelfde specificaties op het gebied van waterdichtheid en valbestendigheid, en laten u uw iPad dus ook zorgeloos gebruiken!

Ideaal voor professionele inzet

Gebruikt u de iPhone of iPad binnen uw bedrijf of organisatie en bent u op zoek naar een bescherming die beschermt tegen vrijwel alle denkbare schade? Dan is een Catalyst case een slimme investering. Dankzij de IP68 rating van de cases en de valbescherming op militair niveau kunt u er gerust op zijn dat uw iPhones en iPads optimaal beveiligd zijn. Dit voorkomt kostbare uitval en reparatie, waarmee de hoesjes van Catalyst zichzelf al snel terugverdienen.

Menu


Merken Zakelijk
Inloggen Klantenservice