18
November

Geschreven door

Telefoonhoesjes

Nieuw: Woodcessories iPhone 7 hoesjes

De Woodcessories iPhone 7 hoesjes en iPhone 7 Plus hoesjes zijn binnen. Prachtige houten cases, zowel als backcase als bookcase te verkrijgen in verschillende houtsoorten. De Woodcessories telefoonhoesjes worden vrijwel volledig met de hand gemaakt uit voornamelijk natuurlijke materialen, waarbij alleen FSC gecertificeerd hout gebruikt wordt. Woodcessories is serieus over het milieu, wat bijvoorbeeld blijkt uit hun steun aan het Trees For The Future project. Genoeg daarover, laten we de Woodcessories cases voor de iPhone 7 eens beter bekijken!

Woodcessories EcoFlip case

De Woodcessories EcoFlip was als iPhone 6s hoesje al een zeer populair model, en dat zal in de variant voor iPhone 7 niet anders zijn. Deze prachtige case is opgebouwd uit hout en echt leer, en is verkrijgbaar in walnotenhout en esdoorn. Het woodcessories hoesje beschermt, maar biedt ook functionaliteit door een opbergvakje in de voering én een standaardje.


Wat niet direct op de foto’s te zien is, is de magneetsluiting die onzichtbaar is weggewerkt én twee kanten op werkt. Hierdoor houdt de sluiting het mapje niet alleen dicht, maar ook open, zodat het klepje nooit los hangt.

Woodcessories EcoCase

De EcoCase van Woodcessories is een echte klassieker. Het strakke, eenvoudige design laat het hout perfect tot zijn recht komen. Dit is bevestigd op een sterke, polycarbonaat cover die perfect om de iPhone klikt. Deze cover neemt de bescherming van de randen en hoeken voor zijn rekening, terwijl de gehele achterzijde door het prachtige hout wordt beschermd. De EcoCase is verkrijgbaar in bamboe, walnotenhout en kersenhout.

Woodcessories EcoCase Casual

Dit iPhone hoesje van Woodcessories combineert het kenmerkende hout met een doorzichtige basis. Hierdoor blijft de kleur van de iPhone door het houten hoesje heen zichtbaar én blijft het geheel slanker ogen. Ook een fraaie manier om je iPhone met hout te beschermen dus! De doorzichtige basis is gemaakt van sterk materiaal en neemt alle randen en hoeken voor zijn rekening. De Casual uitvoering van de Woodcessories EcoCase is verkrijgbaar in walnotenhout en bamboe.





Menu


Merken Zakelijk
Inloggen Klantenservice