19
December

Geschreven door

Telefoonhoesjes

Twelve South BookBook iPhone 6/6s (Plus) in detail


Twelvesouth BookBook iPhone 6 / 6 Plus hoesje review

De Twelve South BookBook voor iPhone 6 en iPhone 6 Plus is verschenen! De BookBook is al jaren een opvallende, en onverminderd populaire keuze, hij was er namelijk al voor de iPhone 5S en daarvoor al voor de iPhone 4. Twelve South heeft de BookBook case voor de iPhone 6 en iPhone 6 Plus geheel opnieuw ontworpen, al zijn de kernwaarden daarbij behouden gebleven. In deze review bekijken we de nieuwe BookBook in detail.


Uit voorraad leverbaar!

De nieuwe BookBook voor iPhone 6 en 6 Plus is direct uit voorraad leverbaar.

Bestel de Twelve South BookBook voor iPhone 6/6s
Bestel de Twelve South BookBook voor iPhone 6 Plus/6s Plus


Uiterlijk, materiaalgebruik en kwaliteit

Deze drie woorden vatten de kernwaarden van de Twelve South BookBook precies samen. Het uiterlijk van de iPhone case speelt als vanouds de hoofdrol. Hier is gelukkig weinig veranderd: nog altijd ziet de BookBook eruit als een eeuwenoud boek, met prachtige details als de goudkleurige versiersels op de rug. Het iPhone hoesje is ook wederom verkrijgbaar in een fraaie vintage bruine of zwarte uitvoering.


Twelvesouth BookBook iPhone 6 / 6 Plus hoesje review


De BookBook is geheel met de hand gemaakt van echt leder. Doordat de hoesjes met de hand gemaakt worden, is iedere case uniek en tot in de puntjes met oog voor detail afgewerkt. Bijkomend voordeel van het gebruikte materiaal is dat de BookBook over tijd alleen maar mooier lijkt te worden. Door het gebruik krijgt de hoes meer en meer karakter.

Uitneembare binnencase
Een van de volledig nieuwe eigenschappen van deze Twelve South hoesjes voor iPhone 6 en 6 Plus is de uitneembare kunststof binnencase. Door een innovatief klik-systeem kunt u de binnencase uit de omslag nemen. Daarmee vormt de BookBook vanaf nu de ideale combinatie tussen een slanke hardcase en een volledige leren omslag.

Een ontzettend handige eigenschap waarvan het nut direct duidelijk is: denk aan het in de autohouder plaatsen van de iPhone, of het op een dock zetten. Of eenvoudigweg bellen zonder dat de voorklep in de weg zit! Dat ze daar niet eerder aan gedacht hebben...

Uitneembare binnencase TwelveSouth BookBook voor iPhone 6 en 6 Plus


Vakjes, vakjes, vakjes
Een andere belangrijke nieuwigheid is de opbergruimte van de Twelve South: deze is uitgebreider dan ooit. In de iPhone 6 case vindt u 5 opbergvakjes, en in de versie voor de iPhone 6 Plus maarliefst 6 vakjes. Pasjes, visitekaartjes, ID-kaarten, papiergeld, bonnetjes: ze vinden allemaal een plekje in de BookBook case.

Twelvesouth BookBook iPhone 6 en 6 Plus met opbergvakjes


In de houding: standaard inclusief
De laatste nieuwe design-feature is de geïntegreerde standaard van de BookBook. Je zet je iPhone vanaf nu in een handomdraai rechtop met de BookBook case. Zoals u van Twelve South mag verwachten hebben ze daarbij verder gedacht dan veel andere fabrikanten. De standaard heeft namelijk twee standen. De ene stand maakt het  mogelijk om binnenkomende berichten in de gaten te houden of comfortabel filmpjes te kijken. De andere stand maakt het mogelijk optimaal te profiteren van de self-timer van de camera van de iPhone. De iPhone is in het BookBook hoesje namelijk dusdanig rechtop neer te zetten dat de camera goed gepositioneerd is om een self-timer foto te nemen. Slim!


Twelvesouth BookBook iPhone 6 / 6 Plus hoesje review


Onderdeel van een familie

De nieuwe BookBook hoesjes voor iPhone 6 en 6 Plus zijn onderdeel van de BookBook familie die ook hoezen omvat voor alle MacBook en iPad modellen. Het is daardoor mogelijk om alle hoezen perfect op elkaar af te stemmen.

TwelveSouth BookBook familie




Gerelateerde pagina's:
iPhone 6 , iPhone 6 Plus , iPhone 6s , iPhone 6s Plus

Menu


Merken Zakelijk
Inloggen Klantenservice