18
Februari

Geschreven door

Telefoonhoesjes

Nieuw binnen: Samsung Galaxy A5 2017 hoesjes

De nieuwe Samsung Galaxy A5 2017 is nu te koop in Nederland en uiteraard hebben wij ervoor gezorgd dat u ook meteen een passend telefoonhoesje kunt bestellen. Daarbij moet u alleen nog even kiezen, we hebben namelijk direct meer dan 50 opties beschikbaar, in vele kleuren, prints, materialen en designs. Het kan daarom geen kwaad om rustig door de opties heen te lopen en de voordelen van bepaalde Samsung Galaxy A5 2017 hoesjes uit te leggen zodat u een goed geïnformeerde keuze kunt maken.

Meest populair: bookcases

De bookcase is al lange tijd het meest populaire telefoonhoesje. De overgrote meerderheid van onze Samsung Galaxy A5 2017 hoesjes is dan ook van dit type. Dat dit type case zo geliefd is, is op zich goed te begrijpen: het zorgt voor een meer dan doeltreffende bescherming én biedt extra mogelijkheden die in de praktijk zeer nuttig blijken te zijn, zoals opbergruimte voor pasjes en briefgeld of een standaardje.





Het voordeel van ons grote aanbod Galaxy A5 2017 bookcases is dat u precies kunt kiezen wat u mooi vindt. Er is keuze uit 9 effen kleuren en 18 prints, naast 5 deluxe modellen en verschillende hoesjes van merk Terrapin. Deze laatste zijn iets duurder, maar zetten daar een fraaier materiaalgebruik en afwerking tegenover. Dit is echter niet van invloed op belangrijke zaken als de pasvorm en bescherming: die is bij álle hoesjes optimaal.

Originele Samsung hoesjes

Natuurlijk vindt u bij ons ook de originele Samsung Galaxy A5 2017 hoesjes. De Samsung Neon Flip Cover biedt niet alleen bescherming, maar ook een bijzondere functionaliteit. De oranje Neon ring rondom het klepje licht namelijk op zodra u een bericht krijgt of gebeld wordt. Zo kunt u zonder de case open te hoeven klappen of uw geluid aan te hebben notificaties ontvangen. Ideaal tijdens de les of vergaderingen! Jammer genoeg kunnen er geen pasjes in opgeborgen worden.



De Samsung S-View Stand Cover is een Galaxy A5 2017 hoesje dat nog verder integreert met uw toestel. Deze case heeft een soort raampje in het klepje en beschikt over een chip die met het toestel verbindt. Hierdoor is het mogelijk om de telefoon door het venster heen te bedienen. In praktijk betekent dat dat een telefoongesprek kan worden opgenomen zonder het hoesje open te klappen. Of wat dacht u van de camera aanzetten zonder de case open te klappen zodat u op tijd bent om dat bijzondere moment vast te leggen? Hoewel deze Samsung case relatief kostbaar is, is de functionaliteit zeker het overwegen waard.

Liever helemaal geen Galaxy A5 2017 hoesje?

Zelfs als u eigenlijk liever geen hoesje om uw telefoon zou willen, maar een naakt toestel toch te kwetsbaar of glad vindt, hebben we een passende oplossing. Met onze dunne, volledig doorzichtige TPU hoesjes biedt u uw Galaxy A5 2017 een solide bescherming terwijl u er zowel optisch als in het gebruik zo min mogelijk van merkt. Het design en de kleur van de telefoon blijven volledig zichtbaar, en doordat de skin slechts enkele millimeters dik is en enkele grammen weegt blijft het toestel vrijwel net zo slank en licht als het zonder telefoonhoesje is.

Samsung Galaxy A5 2017 screenprotectors

Ook aan het scherm van uw Galaxy A5 2017 is gedacht, met keuze uit verschillende protectors. Omdat we altijd voor het beste gaan, verkopen we alleen nog 9H tempered glass screenprotectors. Deze glasprotectors hebben een onverslaanbare bescherming, zijn glashelder én zijn makkelijk aan te brengen. De meest voordelige protector beschermt door het licht gebogen scherm van de A5 2017 niet het gehele glasoppervlak van het scherm, maar laat een kleine strook open. Wilt u volledige bescherming van het glasoppervlak? Ga dan voor de 3D curved glasprotector.



Menu


Merken Zakelijk
Inloggen Klantenservice