07
Juni

Geschreven door

Lifestyle

Musthaves voor Papa: Onze cadeautips 2017!

Niet vergeten, zondag 18 juni is het weer vaderdag. Altijd lastig om een leuk cadeau voor papa te bedenken, daarom reiken we de helpende hand met cadeau’s die wij elke vader gunnen. Laat je inspireren door onze Vaderdag Cadeautips!

 

#1 Een nieuw telefoonhoesje

Waarom zou je papa geen nieuw telefoonhoesje voor zijn smartphone geven? Misschien is de oude versleten, of kan er sowieso wel wat stijlvollers omheen. Bij KloegCom vindt je hoesjes voor bijna alle merken en typen telefoons, van vele bekende merken. Voor de sportieve papa hebben we bijvoorbeeld adidas hoesjes, voor de vader met een klassiekere stijl hebben we Sena hoesjes maar ook prachtige leren iPhone hoesjes van merken als Pierre Cardin, dbramante en Mujjo.

De autogekke vader komt bij ons helemaal goed aan zijn trekken. We zijn zelf stiekem ook dol op auto's, en we hebben daarom Nederlands grootste collectie cases van merken als BMW, Mercedes en Ferrari.

#2 Een nieuw tablethoesje

Wat geldt voor de telefoon, kan natuurlijk ook voor papa’s iPad of tablet gelden. Een mooie nieuwe case laat je tablet ineens weer als nieuw voelen. Ook hier is er veel keuze, maar de Ted Baker iPad hoesjes zijn wel heel geschikt voor papa’s.

#3 Een sport armband voor bij het sporten

De zomer komt eraan, en er mogen misschien wel weer wat kilo’tjes vanaf na de donkere wintermaanden. Tijd dus om de sportiviteit weer de vrije loop te laten. Motiveer papa met een fraaie smartphone sport-armband, beschikbaar in vele soorten. Wat dacht je bijvoorbeeld van de nieuwste collectie armbanden van adidas Sport?


#4 Een mooie laptoptas

Een mooie nieuwe tas voor mee naar het werk is ook een uitstekend cadeau-idee. Ook op het werk worden laptop en tablet steeds belangrijker, maar het is allang niet meer nodig om met zo’n lelijke, saaie zwarte tas op pad te gaan. Er zijn talloze stijlvolle tassen die perfect aansluiten op de eisen van de moderne professional die elke vader is (of wil zijn...). We hebben deze laptoptassen in alle soorten en maten, van strakke briefcase modellen tot stoere messengers en rugzakken. Altijd met een vak voor een laptop! Er zijn bovendien veel merken om uit te kiezen. Klassieke tassen van Knomo Londen bijvoorbeeld, of hippe tassen van Herschel Supply & Co.


#5 Een telefoonhouder voor op de fiets

Of je vader nu enthousiast wielrenner is of gewoon graag fietst: met een goede fiets telefoonhouder gaat er een wereld vol mogelijkheden open. Er zijn talloze handige apps die het mogelijk maken alle functies van uw smartphone op de fiets te gebruiken. Het is daarbij zelfs mogelijk om extra accessoires te gebruiken, variërend van een hartslagmeter of geavanceerde fietscomputer tot een dynamo oplader die in staat is uw telefoon tijdens het fietsen op te laden. Genoeg te ontdekken dus voor de fietsvader anno 2017!

 

#6 Powerbank om overal op te laden

De powerbank is inmiddels helemaal ingeburgerd. Zo’n externe accu maakt het mogelijk om even snel op te laden als u onderweg bent en er geen stopcontact in de buurt is. U vindt bij ons hoogwaardige powerbanks van zeer goede kwaliteit, en fraaie designs van onder andere Mercedes, Pierre Cardin en Just Mobile. Zorg dat je vader nooit meer zonder energie zit en geef hem zo’n fraaie mobiele oplader.

 

# 7  Tablethouder voor in de auto

Een tablet hoofdsteunhouder is tegenwoordig dé garantie voor een rustige achterbank tijdens lange ritten. Daar wordt papa natuurlijk blij van! Met de zomervakantie voor de deur is een tablethouder voor de auto dus een prima cadeau. Ze zijn er in verschillende soorten en maten, en passen in vrijwel iedere auto. Combineer de houder met een setje kinderkoptelefoons en een achterbank oplader en je hebt geen kind meer aan ze tijdens de rit naar de zon dit jaar!

 

#8 Een leuke gadget

Vaak vinden vaders speelgoed stiekem minstens even leuk als hun kinderen. Geef er een tech-tintje aan en het is het perfecte excuus om te mogen spelen. Met een via je smartphone of tablet afstandbestuurbare Lamborghini bijvoorbeeld, of een app controlled helikopter! Let maar eens op hoe leuk papa dit gaat vinden!

#9 Activity Horloge: 2 vliegen in 1 klap

Een horloge is traditioneel een populair vaderdagscadeau. Een activity tracker de laatste tijd eveneens. Wat als we die twee nu eens combineren? Dan krijg je de Withings Activité Pop: een chique horloge met ingebouwde tracker. Werkt maanden lang zonder op te laden en ziet er representatief uit zodat je hem thuis én op het werk kunt dragen. Voor de extra lieve papa is er de Activité: een zeer luxueuze uitvoering van Zwitserse makelij.

 

#10 Koptelefoonstandaard

Dit is typisch zo'n gouden cadeautip waar je zelf niet zo snel aan denkt, maar onwijs in de smaak kan vallen. Heeft jouw papa een mooie, dure koptelefoon die maar ergens rondslingert? Geef dan een koptelefoon standaard om deze een mooi plekje te geven.

 

Bonus: Korting!

Jawel, we maken het deze vaderdag nóg leuker om een kado te geven aan papa met een speciale vaderdagsactie. Met 10% korting op het volledige assortiment is er geen excuus meer om papa te vergeten.

Gebruik de kortingscode: vaderdag17

Deze kortingscode is geldig tot en met woensdag 14 juni 2017.




Menu


Merken Zakelijk
Inloggen Klantenservice