09
September

Geschreven door

Telefoonhoesjes

Hugo Boss iPhone 6 hoesjes: de nieuwe collectie

Klik hier om direct alle iPhone 6 cases van Hugo Boss te bekijken en te bestellen.

De iPhone 6 wordt vanavond pas officiëel door Apple onthult, maar de Hugo Boss hoesjes voor het nieuwe toestel zijn nu al aangekondigd. Zoals we gewend zijn van Hugo Boss is het weer een prachtige collectie geworden waarin de iPhone 6 hoesjes zich kenmerken door een strak design, fraaie details en prachtig materiaalgebruik. Er zijn zowel voor dames als voor heren Hugo Boss cases ontworpen.

Hugo Boss Gracious hoesje voor iPhone 6


In de nieuwe collectie komen een aantal bekende ontwerpen terug in de vorm van de chique Hugo Boss Gracious case, de Hugo Boss Folanti en de Reflex. Wel heeft Hugo Boss de populaire Folianti nu ook in twee chique nieuwe kleuren uitgebracht: diep donkerblauw en donkerbruin.


Hugo Boss iPhone 6 hoesjes nu in drie nieuwe kleuren

Hugo Boss biedt met de verschillende modellen voor elk wat wils. Zo klappen de Folianti en Gracious open naar opzij, en bieden ruimte aan pasjes of visite-kaartjes, terwijl de Reflex omlaag scharniert en daardoor meer gebruiksgemak biedt bij het telefoneren.

Voor alle Hugo Boss hoesjes geldt dat ze sluiten met een vrijwel onzichtbaar weggewerkte magneetsluiting. Hierdoor hebben de hoesjes geen extra sluiting die uitsteekt en extra dikte aan het hoesje toevoegt. De hoesjes zijn hierdoor buitengewoon slank van profiel.

De Hugo Boss Reflex case voor iPhone 6 opengeklapt

Ook kwaltatief staan de Hugo Boss cases op een hoog plan. Ze worden met de hand gemaakt en zijn uiteraard volledig van echt leer. Zodra u het doosje opent, komt de heerlijke geur van leer u direct tegemoet. Het Hugo Boss logo voorop de hoesjes is uitgevoerd in geborsteld aluminium. Al met al is de uitstraling van de cases ronduit luxe.


Gerelateerde pagina's:
Hugo Boss , iPhone 6 , iPhone 6 Plus

Menu


Merken Zakelijk
Inloggen Klantenservice