19
Juni

Geschreven door

Zakelijk

Hoesjes Met Bedrijfs Logo Bedrukken

Een hoesje bedrukken met uw logo is een eenvoudig middel om de identiteit van uw bedrijf of organisatie uit te dragen, en bovendien nog nuttig ook! Een hoesje beschermt de kostbare devices immers tegen schade, waarmee u dure reparaties en uitval voorkomt. Hoesjes laten bedrukken is dus een investering die zichzelf al snel terugverdiend. Maar wat is er allemaal mogelijk met bedrukte hoesje?

Voor Smartphone én Tablet

Hoesjes bedrukken is mogelijk voor een grote verscheidenheid aan smartphones en tablets. Vooral voor de meest gangbare merken zijn er voor bijna alle types bedrukte cases verkrijgbaar. Afhankelijk van het precieze device is er bovendien keuze uit verschillende soorten hoesjes: van backcases die over de achterkant van het toestel klikken tot walletcases die de telefoon rondom beschermen en ruimte bieden voor pasjes of visitekaartjes.

Hoesjes met Full Color Bedrukking

Met onze handige ontwerpmodule is het eenvoudig om zelf uw telefoonhoesje te ontwerpen en in full-color te laten bedrukken. Door een afbeelding te uploaden, kleuren te kiezen en eventueel tekst toe te voegen maakt u heel eenvoudig uw eigen ontwerp. Gelijk beginnen? Ontwerp uw eigen hoesje

Laat u het ontwerp liever aan ons over? Ook dat is mogelijk. Op basis van uw wensen maken wij graag een passend ontwerp.

Een hoesje zoals ú hem wenst

Voor veel toestellen kan er bij het bedrukken in full-color gekozen worden uit verschillende soorten hoesjes. Bovendien bent u niet gebonden aan één type, wat het mogelijk maakt om uw medewerkers zelf te laten kiezen.


Van volledig rondom beschermende bookcase hoesjes, waar eventueel ook pasjes en visitekaartjes in op geborgen kunnen worden, tot hele slanke, doorzichtige cases van onbreekbaar en schokabsorberend TPU. Het is zelfs mogelijk om het eindresultaat vooraf te bekijken met een unieke 3D visualisatie of een fysiek sample.

Uw logo in reliëf

Bij telefoonhoesjes, tablethoezen en laptoptassen van echt leer of kunstleer is het mogelijk uw logo in reliëf aan te brengen. Deze hoogwaardige manier van bedrukken zorgt voor een zeer exclusief en professioneel eindresultaat.


Om een logo op deze wijze te bedrukken moet een messing stempel gemaakt worden. Dit brengt uiteraard de nodige kosten met zich mee, waardoor deze manier van bedrukken vooral interessant is bij grotere aantallen. De stempel hoeft overigens alleen bij de eerste opdracht gemaakt te worden, en is vervolgens uw eigendom. Vervolgopdrachten zijn daardoor een stuk goedkoper. U kunt de messing stempel naar wens zelf bewaren, of door ons laten opslaan. Mocht er al een stempel van het logo beschikbaar zijn, is het soms mogelijk die te gebruiken.

Al Vanaf 1 Hoesje

Hoesjes laten bedrukken kan bij ons al vanaf 1 stuk, waarbij er al mogelijkheden zijn vanaf € 14,95 inclusief BTW en verzending. Het is dus absoluut niet nodig om direct in grote aantallen te bestellen!

Heeft u meer dan 10 hoesjes met logo nodig, dan kunnen wij u vrijblijvend een offerte toesturen. Zeker bij grotere aantallen kunnen we u zeer concurrerende tarieven bieden. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice.


Menu


Merken Zakelijk
Inloggen Klantenservice