Zelf een hoesje ontwerpen!


Een eigen smartphonehoesje bedrukken dat écht uniek en persoonlijk is? Ontwerp dan eenvoudig uw eigen telefoonhoesje! Met behulp van onze gebruiksvriendelijke ontwerptool en een foto van uw computer kunt u binnen enkele klikken uw unieke telefoonhoesje samenstellen. Gebruik voor uw smartphonehoesje bijvoorbeeld een leuke foto, voeg er teksten en kaders aan toe en zie direct hoe het hoesje gaat worden. Bestelt u uw hoesje op werkdagen voor 15:00u? Dan heeft uw zelf ontworpen hoesje morgen al in huis!

Ontwerp je eigen smartphonehoesje

Hoesje ontwerpen: wat is er mogelijk?

Bij ons kunt u smartphonehoesjes bedrukken voor heel veel verschillende merken en toestellen. Niet alleen voor bekende telefoons als de iPhone en Samsung Galaxy kunnen hoesjes ontworpen worden maar ook voor merken als Sony, HTC, Huawei, OnePlus en vele anderen kunt u uw eigen unieke telefoonhoesje laten bedrukken.

Er zijn bovendien verschillende soorten hoesjes waar u uit kunt kiezen, van harde covers en zachte skins tot luxe bookcases. Zodra u uw toestel geselecteerd heeft, kunt u zien welke soorten bedrukte cases voor uw smartphone beschikbaar zijn.

Bedrukte Portemonnee Hoesjes

De populairste keuze onder onze klanten is de bedrukte bookcase. Deze bedrukte hoesjes beschermen de smartphone het best, omdat ze het toestel geheel rondom beschermen met een klepje over het scherm. Bovendien zijn deze bedrukte cases nog handig ook, doordat ze plek bieden aan één of meerdere pasjes zoals een pinpas. Zo heeft u altijd belangrijke pasjes onder handbereik.

Bij dit type bedrukt hoesje kan gekozen worden voor de “portemonnee case”, waarbij alleen de voorzijde bedrukt wordt, of de “full print flipcover” waarbij juist de achterzijde bedrukt wordt. Daarbij worden dan ook de zijkanten meegenomen. Kiest u voor de nieuwe “full print wallet case”, dan wordt het hoesje over de gehele voor- en achterzijde doorlopend bedrukt.

Hard Case Bedrukken

Kiest u voor een bedrukte hardcase, dan ontvangt u een smartphonehoesje dat om de behuizing van het toestel klikt en zo de achterzijde, zijkanten en hoeken beschermt. Het hoesje is zeer slank, laat alle toetsen, aansluitingen en de camera vrij te gebruiken en laat ook het scherm geheel vrij voor een optimaal gebruiksgemak.

Bij dit type bedrukte case kan gekozen worden uit de “hardcase”, waarbij uw foto haarscherp achterop de case wordt afgedrukt in combinatie met een zwarte of witte zijkant. Gaat u voor de luxe “full print case”, dan wordt de foto geheel rondom afgedrukt, inclusief de zijkanten en hoeken. Bovendien kunt u dan kiezen voor een glanzende of luxe matte afwerking van het hoesje.

Softcase bedrukken

Gaat u voor een bedrukte softcase, dan ontvangt u een smartphonehoesje van stevig, onbreekbaar materiaal dat de smartphone bijna geheel omsluit maar het scherm geheel vrij laat. Dit bedrukte hoesje biedt een doeltreffende bescherming, terwijl het hoesje prettig slank blijft. Wilt u dit type hoesje bedrukken, dan wordt uw afbeelding haarscherp achterop het smartphonehoesje geprint in combinatie met een zwarte, witte of doorzichtige rand.

Hoesjes bedrukken voor bedrijven

Bedrukte hoesjes lenen zich uitstekend om zakelijk ingezet te worden binnen uw bedrijf, organisatie of vereniging. Plaats bijvoorbeeld het logo van uw bedrijf op een bedrukt hoesje, of voer het gehele hoesje uit in uw huisstijl. Dit is zelfs mogelijk als uw medewerkers niet allen over hetzelfde toestel beschikken. We informeren u graag over de uitgebreide mogelijkheden, en kunnen indien gewenst het gehele proces uit handen nemen. Bovendien gelden er al vanaf 10 stuks of meer speciale, aantrekkelijke tarieven. Interesse? Klik hier om contact met ons op te nemen.

Promotionele hoesjes bedrukken

Onze bedrukte hoesjes lenen zich uitstekend als promotiemiddel om uw boodschap doeltreffend over te brengen en de herkenbaarheid van uw merk te vergroten. Een bedrukt telefoonhoesje doet het bijvoorbeeld goed als exclusieve giveaway, maar kan ook worden ingezet bij winacties of onderdeel uitmaken van een goodybag. Ook hierbij informeren we u uiteraard graag vrijblijvend over de uitgebreide mogelijkheden en speciale tarieven. Klik hier om direct met ons in contact te komen.


Menu


Merken Zakelijk
Inloggen Klantenservice