Teurg naar alle merken

Satechi adapters & accessoires


Ontdek Satechi accessoires: hoogwaardige adapters en andere accessoires met een luxe aluminium design dat perfect aansluit op het geliefde Apple design.

Met de USB-C Satechi adapters sluit u al uw vertrouwde randapparatuur zoals printers, externe harde schijven of een beeldscherm met slechts één stekker aan op uw nieuwe MacBook of MacBook Pro. Naast deze adapters heeft Satechi verschillende andere fraaie accessoires in het assortiment, veelal met een verrassend slim design die het dagelijks leven nét een beetje makkelijker maken.


Ontdek het merk Satechi

Al vele jaren ontwerpt en produceert Satechi fraaie accessoires, met een sterke focus op gebruikers van Apple devices. De producten van Satechi worden gekenmerkt door het veelvuldige gebruik van echt aluminium. Dit geeft de Satechi accessoires een hoogwaardige uitstraling én maakt dat ze perfect bij uw MacBook of iMac passen. Het assortiment van Satechi is in grote lijnen te verdelen in twee delen: adapters en hubs en bureau accessoires.

Satechi Adapters en Hubs

De USB-C adapters van Satechi voor de nieuwe MacBook modellen kunnen zonder twijfel als hun specialiteit gezien worden. Met verschillende configuraties is er een USB type C adapter voor iedere gebruiker. Wat al deze adapters gemeen hebben, is dat er uit slechts één aansluiting een hele variatie aan andere aansluitingen gehaald wordt. Zo sluit u bijvoorbeeld met een enkele handeling uw randapparatuur, beeldscherm en netwerk aan. Wilt u weten welke adapter het best bij u past? Lees dan onze Satechi adapter review.

Satechi Accessoires

Ieder bureau wordt fraaier én handiger met enkele Satechi accessoires. Of u nu een stand voor uw iMac kiest of de handige koptelefoonhouder met geïntegreerd USB hub een plekje geeft: u kunt ervan op aan dat u er plezier aan gaat beleven. De combinatie van een fraai design, hoge kwaliteit en doordacht ontwerp staat hier garant voor.

Menu


Merken Zakelijk
Inloggen Klantenservice