Filteren


Merk Kleur Materiaal Sluiting Type hoesje Ruimte voor pasjes
Ja
Standaardje
Ja

Microsoft Lumia 650 hoesjes

De mooiste Microsoft Lumia 650 hoesjes

In ons assortiment Microsoft Lumia 650 hoesjes vindt u de mooiste exemplaren, met een ruime keuze in kleuren en prints. Kies een telefoonhoesje in uw lievelingskleur, ga voor de kleur die perfect bij uw tas, agenda of outfit past, of kies voor die case met dat ene leuke printje. Bovendien is er ook nog keuze uit verschillende typen smartphonehoesjes in verschillende materialen. Genoeg keuze dus...maar dat roept wellicht ook de vraag op waar u op moet letten bij het kiezen van uw Microsoft Lumia 650 hoesje.

De bescherming van een Microsoft Lumia 650 hoesje

Een goed punt om te beginnen bij het uitzoeken van een Microsoft Lumia 650 hoesje is de bescherming. Door verschillen in ontwerp, materiaal en design beschermen niet alle smartphonehoesjes namelijk even goed. Daar staat tegenover dat de best beschermende telefoonhoesjes ook nadelen kunnen hebben op het gebied van gebruiksgemak. Die pakken uw toestel dan zo goed in, dat het kan gaan storen. Ga dus altijd kort na of het Lumia 650 hoesje van uw keuze op dit punt aan uw behoeftes voldoet: de ideale balans hangt namelijk af van uw eigen gebruik.

Het materiaal en soort Lumia 650 hoesje

In het algemeen geldt dat harde materialen zoals kunststof en polycarbonaat zijn bijvoorbeeld minder goed bestand tegen een val dan zachtere materialen zoals rubber en (kunst)leer. Daarentegen zijn harde materialen beter bestand tegen directe impact van buitenaf dan de zachte materialen. Bovendien is het soort Microsoft Lumia 650 hoesje dat u kiest ook van invloed op de bescherming. Zo zijn er smartphonehoesjes met een klepje over het scherm, die daardoor rondom beschermen, terwijl bepaalde TPU skins en hardcases het scherm juist vrij laten.

Microsoft Lumia 650 hoesjes met extra functies

Naast bescherming bieden telefoonhoesjes steeds vaker extra functionaliteit. De portemonnee hoesjes zijn bijvoorbeeld zeer populair: een smartphonehoesje met ruimte voor pasjes en briefgeld zodat ze de rol van portemonnee kunnen vervullen. Dat is natuurlijk hartstikke handig, omdat je altijd je belangrijkste pasjes onder handbereik bij je telefoon hebt. Ook cases met een smartphone standaardje zijn geliefd. Met een dergelijk Microsoft Lumia 650 hoesje kunt je het toestel eenvoudig rechtop neerzetten om naar een video te kijken, handsfree te skypen of een recept te volgen.

Menu


Merken Zakelijk
Inloggen Klantenservice