Filteren


Merk Kleur Materiaal Sluiting Type hoesje Ruimte voor pasjes
Ja
Standaardje
Ja

Huawei Y3 II hoesjes

Huawei Y3 II (Pro) assortiment hoesjes

Ontdek onze ruime collectie Huawei Y3 II hoesjes die overigens ook geschikt zijn voor de Huawei Y3 II Pro. Ook voor deze smartphone hebben we ons best gedaan u een ruime keuze te bieden uit telefoonhoesjes in vele verschillende kleuren en prints, waarbij we ook een screenprotector voor het scherm niet vergeten zijn. Zo kunt u eenvoudig een combinatie kiezen die uw toestel optimale bescherming biedt. Daarin zijn onze smartphonehoesjes namelijk erg goed! We ontwerpen onze Huawei Y3 II hoesjes met zoveel mogelijk onbreekbare, schokabsorberende materialen. Dit ziet u bijvoorbeeld terug in de houders van de bookcase hoesjes, die gemaakt zijn van TPU.  Het resultaat is een meer dan uitstekende bescherming én duurzaamheid van de telefoonhoesjes zelf. Deze kunnen immers niet breken of barsten, en gaan dus lang mee.

Gebruiksgemak voorop

Niets is vervelender dan een telefoonhoesje dat in de weg zit bij gebruik. Goede bescherming is fijn, maar als het tot ongemak leidt en u de case van uw telefoon haalt heeft dat natuurlijk geen zin. Onze Huawei Y3 II hoesjes zijn daarom ontworpen met bescherming én gebruiksgemak voorop. Dat begint met de perfecte pasvorm, waarbij rekening gehouden is met alle knopjes van de telefoon, de oplaad- en koptelefoonaansluiting en natuurlijk de camera. Uw smartphone blijft hiervoor volledig te gebruiken zoals u gewend bent. Sommige Huawei hoesjes gaan echter verder dan dat en breiden uw Huawei toestel zelfs uit met extra functionaliteit. Bij onze bookcase hoesjes is het bijvoorbeeld mogelijk om pasjes op te bergen in de speciale vakjes. Ideaal voor uw rijbewijs, ov-chipkaart, pinpas, ID-kaart of één van de andere pasjes die we tegenwoordig op zak hebben. Bovendien is er in het Huawei Y3 II hoesje dan ook nog plek voor bonnetjes of briefgeld; altijd handig om achter de hand te hebben.

Ontdek alle Huawei hoesjes

Er zijn in ons aanbod Huawei hoesjes te vinden voor bijna alle modellen van dit merk. Neem ook eens een kijkje bij onze:

- Huawei Y6 II Compact hoesjes
- Huawei P8 Lite 2017 hoesjes
- Huawei P10 hoesjes
- Huawei Mate 9 hoesjes

Menu


Merken Zakelijk
Inloggen Klantenservice