Filteren


Merk Kleur Materiaal Sluiting Type hoesje Ruimte voor pasjes Standaardje
Ja
Muntvakje
Ja

Huawei P20 hoesjes

Huawei P20 bescherming

De Huawei P20 is samen met de Huawei P20 Lite en Huawei P20 Pro onderdeel van het nieuwe trio toptoestellen van Huawei. Met deze generatie zet het merk wederom een grote stap: het is een prachtig toestel geworden, met een erg goede camera en hoogwaardige specificaties. Het zou zonde zijn als uw nieuwe toestel al snel beschadigd zou raken natuurlijk, dus een Huawei P20 hoesje is dan een goed idee! Een goede case om uw smartphone voorkomt gebruikerskrasjes of ernstige schade bij een val. Maarliefst een derde van alle smartphones loopt dergelijke schade op in het eerste jaar: een telefoonhoesje is dus absoluut geen overbodige luxe.

Praktische partner voor de P20

Bovendien is een Huawei P20 case ook hartstikke praktisch, en eigenlijk een soort verlengstuk van uw toestel. Kijkt u bijvoorbeeld graag naar uw favoriete serie op weg naar het werk? Dan zal een Huawei P20 hoesje met geïntegreerde video-stand ongetwijfeld in de smaak vallen. Ook de opbergmogelijkheden waar steeds meer smartphonehoesjes over beschikken zijn al snel onmisbaar. Berg hier uw belangrijkste pasjes en wat contant geld in op en u kunt uw portemonnee bijna altijd thuis laten. Zo reist u lichter en heeft u toch altijd alles onder handbereik in uw Huawei P20 hoesje.

Een stijlvol Huawei P20 hoesje

Een Huawei P20 hoesje biedt naast bescherming en functionaliteit ook een kans om uw toestel te voorzien van een persoonlijke touch. Stiekem hebben veel smartphones immers toch een hoop weg van elkaar, en een telefoonhoesje biedt dan de mogelijkheid om er écht wat bijzonders van te maken. Of u nu gaat voor een case in uw lievelingskleur, in de kleur van uw tas of een print die perfect bij uw persoonlijkheid: een mooi Huawei P20 hoesje maakt het compleet.

Een hoesje inclusief de beste service

Al sinds 2008 is KloegCom.nl hét adres voor al uw telefoonhoesjes en andere accessoires. Dankzij deze jarenlange ervaring weten we precies wat wij u aanbieden en zorgen we ervoor dat u alleen de beste kwaliteit krijgt: zowel wat betreft de producten als de leversnelheid en service. Niet voor niets is onze service beoordeeld met een fraaie 9,5!

Telefoonhoesjes voor elke Huawei

Naast de Huawei P20 hoesjes op deze pagina, kunt u ook Huawei hoesjes voor elk ander model bij ons vinden. Bovendien kunt u ook voor alle andere merken smartphones bij ons terecht, van Samsung hoesjes en iPhone cases tot Sony hoesjes.

Ontdek meer Huawei telefoonhoesjes:
- Huawei P10 Lite hoesjes
- Huawei P8 Lite 2017 hoesjes
- Huawei Y6 Pro hoesjes
- Huawei Y7 hoesjesMenu


Merken Zakelijk
Inloggen Klantenservice