COVID-19: Wij zijn normaal in bedrijf en zijn u graag van dienst! ×

Filteren


Merk Kleur Materiaal

Honor 7 hoesjes

Honor 7 hoesjes in elke stijl

Voor elke stijl een Honor 7 hoesje: dat is ons streven. Of u nu zoekt naar een doorzichtige Honor 7 case waar u zowel optisch als in het gebruik vrijwel niets van merkt, of juist een chique echt lederen Honor 7 mapje zoekt waarin u meteen ook enkele pasjes en visitekaartjes kwijt kunt: bij ons bent u aan het juiste adres! Doordat wij hoge kwaliteitseisen hanteren bij het samenstellen van ons assortiment, bent u ervan verzekerd dat het hoesje van uw keuze perfect past, rekening houdt met alle functionaliteit van de Honor 7 en gemaakt is van mooie materialen.

Kies uw Honor 7 bescherming

Bij het selecteren van uw Honor 7 telefoonhoesje kijkt u natuurlijk naar wat u mooi vindt. Het is echter ook belangrijk de mate van bescherming die u nodig heeft in uw keuze voor een case mee te nemen. Niet elk Honor 7 hoesje biedt namelijk dezelfde mate van bescherming, en uiteraard heeft niet iedere gebruiker evenveel bescherming nodig.

Wilt u dat uw hoesje beschermt tegen kleine gebruikerskrasjes en vooral zo dun mogelijk is? Dan is een slanke hardcase de juiste keuze voor u. Laat u uw Honor 7 soms vallen, dan is een dikker hoesje van rubber, kunstleer of echt leer echter een betere keuze. Dergelijke telefoonhoesjes zijn beter in staat de klap op te vangen en zo het dure toestel heel te houden.

Honor 7 hoesjes met extra's

Een hoesje heeft naast bescherming in sommige gevallen handige extra's die functionaliteit aan uw toestel toevoegen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan vakjes waarin u pasjes en briefgeld en bonnetjes kunt opbergen. Zo neemt u eenvoudig uw pinpas, toegangspasje van het werk of OV-chipkaart mee en neemt uw Honor 7 hoesje de rol van uw portemonnee gedeeltelijk over. Een andere populaire functionaliteit is een in het hoesje geïntegreerde standaard waarmee de Honor 7 rechtop neergezet kan worden. Zo kijkt u comfortabel naar een video, kunt handsfree videobellen of binnenkomende berichtjes eenvoudig in het oog houden.

Menu


Merken Zakelijk
Inloggen Klantenservice