Filteren


Nee

iPod touch Hoesjes

iPod touch 5G en 6G hoesjes

De iPod touch hoesjes voor de 5e generatie iPod passen ook probleemloos om de iPod touch van de 6e generatie. Beide iPod generaties zijn namelijk wat betreft de buitenmaten en afmetingen precies gelijk aan elkaar. Hierdoor heeft u voor de nieuwste iPod touch 6G direct een ruime keuze in bescherming.

U kunt daardoor kiezen uit een groot aantal modellen van vele bekende en minder bekende merken. Ons aanbod is ongekend kleurrijk, met vele vrolijke ontwerpen en designs. Ook kan gekozen worden uit verschillende materialen en soorten hoesjes, waardoor iedere gebruiker een passende bescherming kan vinden.

Welk iPod touch hoesje is het best?

Daarmee komen we uit op de vraag welk iPod touch hoesje het best is. Helaas is het antwoord op die vraag afhankelijk van de het gebruik en de wensen van de gebruiker van de iPod touch. Is de iPod bijvoorbeeld voor uw zoon of dochter en wilt u een hoesje met de best mogelijke bescherming voor de iPod? Dan zal uw ideale hoesje een andere zijn dan degene die een strakke, onopvallende bescherming zoekt omdat de iPod voornamelijk in de auto gebruikt wordt als muziekbibliotheek.

Om u te helpen bij het vaststellen wat voor soort iPod case het beste past bij uw wensen, kunnen we in algemene zin aangeven dat hoesjes van kunststof het dunst zijn en daardoor het fraaist ogen, maar voornamelijk beschermen tegen slijtage en gebruikskrasjes. Moet het iPod touch hoesje ook een harde val kunnen overleven, dan zijn hoesjes met een rubberen of kunstleren basis beter, omdat deze materialen van zichzelf onbreekbaar en schokabsorberend zijn. Daarbij kunt u zo ver gaan als u wilt, tot en met vrijwel onverwoestbare cases als de Griffin Survivor.

iPod touch hoesjes voor zakelijk gebruik

De iPod touch is een populair apparaat om zakelijk te gebruiken als mobiele kassa of ordersysteem. In deze setting zijn beschermende iPod hoesjes belangrijk om de continuiteit te waarborgen, maar kunnen er ook specifieke wensen zijn om de inzetbaarheid van de iPods te vergroten. Hoewel u de producten die aan uw wensen voldoen mogelijk niet standaard in ons assortiment vindt, kunnen wij u vrijwel altijd met een passende oplossing helpen. Aarzal dan ook niet contact op te nemen met onze klantenservice voor een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden.


Menu


Merken Zakelijk
Inloggen Klantenservice