27
Februari

Geschreven door

Nieuws

Sony gaat los: 4 nieuwe Xperia Smartphones!

Waar bijna alle grote merken deze week één of enkele nieuwe toestellen hebben aangekondigd, gaat Sony er met maarliefst vier nieuwelingen vol in. De nieuwe toestellen behouden het voor de Xperia lijn herkenbare design, maar herbergen toch interessante nieuwe functies. Laten we beginnen met de duurste van het nieuwe kwartet.

Sony Xperia XZ Premium

Dit toestel van Sony is de nieuwe topper in de Xperia smartphone lijn. Het toestel beschikt over een waanzinnig scherp 4K display van 5,5 inch groot, heeft hoge resolutie audio, beschikt over de nieuwste Snapdragon 835 processor en verpakt dat alles in een waterbestendig design. Niet heel verrassend, maar wel dik in orde natuurlijk.

Het wordt pas echt interessant als we het over de camera hebben. Deze unieke Motion Eye camera is de eerste camera die extreme slow-motion beelden kan maken tot wel 960 frames per seconde. Sony bereikt dit door de camera van een eigen geheugenmodule te voorzien, die is geïntegreerd in de 19 megapixel sensor. Met deze extreem hoge framerate kunnen video’s zeer langzaam afgespeeld worden zonder dat ze schokken. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om een ballon te zien knappen: zó snel filmt deze Sony smartphone. Het toestel zal € 749,00 kosten en wordt voorjaar 2017 verwacht, onze collectie Sony Xperia XZ Premium hoesjes zal dan reeds verkrijgbaar zijn.

Sony Xperia XZs

Ook de Sony Xperia XZs beschikt over de Motion Eye camera en heeft daarmee dezelfde slowmotion features als de XZ Premium. De overige specificaties van dit toestel zijn iets minder hoogdravend: het scherm meet een iets kleinere 5,2 inch en heeft een Full HD resolutie en de processor is van een iets ouder type Snapdragon 820. Dit toestel wordt op 13 maart in Nederland verwacht en heeft een adviesprijs van € 649,00. We streven ernaar om hoesjes voor de Xperia XZs bij lancering beschikbaar te hebben.

Sony Xperia XA1 en XA1 Ultra

Naast deze twee dure toestellen heeft Sony ook de opvolgers van de Sony Xperia XA en Xperia XA Ultra aangekondigd. Deze toestellen hebben een normale camera van 23 megapixel en een frontcamera van respectievelijk 8 en 16 megapixel. Het display van de XA1 Ultra heeft een Full-HD resolutie, waar de XA1 niet verder dan HD (720p) komt. Uiteraard hebben deze bescheiden specificaties een gunstig prijskaartje tot gevolg: de Xperia XA1 zal € 279,00 gaan kosten, en de XA1 Ultra € 379,00. We verwachten onze Sony Xperia XA1 hoesjes en Xperia XA1 Ultra cases in maart beschikbaar te hebben, mooi op tijd voor de lancering van de toestellen in het voorjaar.



Menu


Merken Zakelijk
Inloggen Klantenservice