Filteren


Ja
Ja

Sony Xperia XA hoesjes

Handig, zo’n Sony Xperia XA hoesje

Hoewel de meesten bij een Sony Xperia XA hoesje direct aan bescherming zullen denken, bieden steeds meer telefoonhoesjes veel meer dan dat. Een smartphonehoesje is tegenwoordig in veel gevallen een verlengstuk van het toestel geworden, die extra functies biedt om het toestel nóg prettiger te kunnen gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan een geïntegreerd standaardje in het Sony Xperia XA hoesje, waarmee het toestel rechtop neergezet kan worden. Een handige toevoeging, zeker als het toestel als wekker gebruikt wordt of er veel filmpjes op gekeken worden. Een andere graag geziene eigenschap van telefoonhoesjes is bergruimte voor pasjes en briefgeld. Aangezien we tegenwoordig steeds meer pasjes met ons meedragen, is het natuurlijk super handig als je de belangrijkste in het Sony Xperia XA hoesje kunt opbergen. Dan kan die grote portemonnee wat vaker thuisblijven!

Speel op safe met een Xperia XA hoesje

Uiteindelijk blijft de bescherming van een Sony Xperia XA hoesje natuurlijk wel het belangrijkst. Een telefoonhoesje werkt als een helm voor je toestel: het vangt waar nodig de klappen op om het toestel heel te houden. Dat kan ertoe leiden dat het hoesje zelf sneuvelt, helaas zijn de meeste smartphonehoesjes niet onverwoestbaar. De mate van bescherming die een Sony Xperia hoesje kan bieden verschilt ook, afhankelijk van de dikte, het materiaal en het type hoesje.

In het algemeen geldt dat een hoesje van een flexibel materiaal beter schokken absorbeert dan harde materialen, terwijl harde materialen vooral impactbestendig zijn. Een dikker hoesje beschermt veelal beter bij een val dan een zeer dun hoesje dat vooral tegen gebruikerskrasjes zal beschermen. Tot slot beschermen hoesjes met een klepje, zoals bookcases en flipcases, het toestel geheel rondom, terwijl TPU skins en hardcases het scherm vaak open laten. Iedere gebruiker zal voor zichzelf de ‘gulden middenweg’ moeten vinden op deze aspecten.

De beste Sony Xperia XA hoesjes

In ons ruime assortiment Sony Xperia XA hoesjes vindt u alleen het beste dat voor uw toestel verkrijgbaar is. Bij het samenstellen van onze collectie, worden strenge kwaliteitseisen gehanteerd. Daarbij letten we niet alleen op materiaalgebruik en afwerking van het telefoonhoesje, maar ook minder in het oog springende zaken zoals de pasvorm moeten perfect zijn. Dit is immers van grote invloed op het gebruiksgemak en de bescherming die het Sony Xperia XA hoesje uw toestel kan bieden. Een keuze voor een smartphonehoesje uit onze collectie is dus een keuze voor kwaliteit. Niet voor niets hebben al onze hoesjes 2 jaar garantie op materiaalfouten!


Menu


Merken Zakelijk
Inloggen Klantenservice