16
Oktober

Geschreven door

Nieuws

De nieuwe Microsoft Lumia 950 en 950XL

De Microsoft Lumia 950 en Lumia 950 XL zijn de eerste Windows 10 smartphones die door het techbedrijf begin deze maand werden aangekondigd. Vooraf lekten al enkele beelden de specificaties van de toestellen uit: een 5,7 inch groot scherm, 3GB RAM en een camera met 20 megapixels voor de Lumia 950 XL en dezelfde eigenschappen in 5,2 inch formaat voor de 'kleine' Lumia 950.

Zijn de nieuwe Lumia's onderscheidend genoeg?

De grote vraag bij de lancering van de nieuwe topmodellen van de Lumia serie is of ze onderscheidend genoeg zijn om marktaandeel af te pakken van Android en Apple's iOS. Hoewel de specificaties van de nieuwe Lumia 950 en 950 XL goed zijn, is er weinig dat de toestellen onderscheid van de topmodellen van de concurrentie. Het gebruik van USB-C aansluitingen en koeling van de electronica met behulp van vloeistof zijn twee relatief unieke eigenschappen, maar niet direct relevant voor de gemiddelde gebruiker.

Continuum Dock

Dé eigenschap die volgens Microsoft het verschil moet gaan maken is de zogenaamde Continuum functionaliteit. Doordat Windows 10 op smartphone, tablet én desktop gelijk is, kunnen de Lumia 950 en 950 XL met behulp van een los verkrijgbaar Continuum dock als volwaardige desktop computer functioneren. Een interessante functionaliteit, die absoluut interessante mogelijkheden biedt. Daarbij is het wel jammer dat het Continuum dock alleen met deze Microsoft Lumia toestellen zal werken en niet met andere Windows 10 smartphones van merken als Acer. Die toestellen zullen de Continuum modus wel ondersteunen, maar hebben hun eigen dock nodig.

Microsoft Lumia 950 en 950XL accessoires

Microsoft Lumia 950 en 950 XL hoesjes

Naast het Continuum dock en andere accessoires zullen wij met een uitgebreide collectie hoesjes voor zowel de Microsoft Lumia 950 als de Lumia 950 XL komen, waarbij gekozen kan worden uit verschillende soorten cases, materialen en kleuren hoesjes. We kunnen bij deze alvast een exclusieve preview geven van de nieuwe Lumia 950 en 950 XL hoesjes!


Microsoft Lumia 950 en 950XL hoesjes preview

Gerelateerde pagina's:
Microsoft Lumia 950 , Microsoft Lumia 950 XL

Menu


Merken Zakelijk
Inloggen Klantenservice