03
Februari

Geschreven door

Nieuws

Alle geruchten over de iPhone 6c

UPDATE (21 maart 2016):

Zojuist heeft Apple de iPhone SE aangekondigd. Dit is het langverwachte 4 inch toestel dat lange tijd als iPhone 6c in het geruchtencircuit rond ging. Lees hier alles over de iPhone SE.


De iPhone 6c...wat kunnen we verwachten?

De geruchten gaan al lang, en lijken steeds sterker te worden: Apple komt weer met een 4 inch model die naar verluid als iPhone 6c door het leven zal gaan. Hiermee zou Apple tegemoet komen aan de wens van vele gebruikers die de iPhone 6s groot vinden en naar volle tevredenheid hun compacte iPhone 5s blijven gebruiken.

De iPhone 6c zou door Apple gepresenteerd worden in maart. Uiteindelijk weten we het natuurlijk pas zeker zodra het doek van het echte toestel getrokken wordt, maar tot die tijd verzamelen we de steeds concreter wordende berichten over deze iPhone 6c.

Overzicht iPhone 6c nieuws:

Is het 15 maart zover? - 3 februari 2016

Bronnen bij 9to5mac en Buzzfeed News melden dat 15 maart de datum is waarop Apple de nieuwe iPhone 6c en iPad Air 3 zal aankondigen. Hoewel Apple niet op de geruchten heeft gereageerd, zoemde eerder al de datum van 14 maart rond. Het lijkt daarmee vrij zeker dat half maart weer enkele nieuwe Apple devices verwacht kunnen worden. Opvallend daarbij is dat de Apple Watch 2, die volgens geruchten ook in maart aangekondigd zou worden, nu toch pas in september aangekondigd zou worden. Nog even geduld, dan zullen we het weten!


iPhone 6c of toch iPhone 5se?
- 25 januari 2016

Nadat eind vorige wek nog beelden opdoken van een vermeende iPhone 6c die wat qua design sprekend leek op de iPhone 6 en iPhone 6s, meldt 9to5mac dit weekend dat de nieuwe kleinere iPhone als iPhone 5se door het leven zal gaan.

Het zou daarbij gaan om een verbeterde ('enhanced', vandaar se) uitvoering van de iPhone 5s, met een licht gebogen scherm zoals de iPhone 6, verbeterde camera's en A8 en M8 processoren. Ook zou de iPhone 5se gaan beschikken over Live Photos en naar verluid zelfs een barometer die met Health-apps gebruikt kan worden. De 3D-touch functionaliteit van de iPhone 6s gaat aan de iPhone 5se voorbij.


Eerste beelden van de iPhone 6c opgedoken?
- 21 januari 2016

Vandaag is er een video op YouTube verschenen waarin de nieuwe iPhone 6c in al haar glorie te zien zou zijn. Of de video echt is, is lastig te verifiëren. Het zou immers kunnen gaan om namaak, maar er wordt ook geopperd dat de iPhone in beeld gewoon een iPhone 6s is en de filmer opvallend grote handen zou hebben. Duidelijk is in ieder geval dat de getoonde iPhone wat betreft het design enorm op zijn grote broer lijkt. Bekijk de video en oordeel zelf!




Niet echt, wel fraai! iPhone 6c trailer
- 27 januari 2016

Hoewel duidelijk is dat deze trailer voor de iPhone 6c niet echt is, is het wel een fraaie video die een goed idee geeft van hoe een eventuele kunststof '6c' versie van de iPhone 6 eruit zou komen te zien.





Gerelateerde pagina's:
iPhone SE (2016)

Menu


Merken Zakelijk
Inloggen Klantenservice