27
Februari

Geschreven door

Nieuws

Alle details van de Huawei P10 (Plus)

Huawei heeft dit weekend de Huawei P10 en de iets grotere Huawei P10 Plus gepresenteerd. Al voor het weekend wisten we op basis van geruchten en gelekte foto’s veel informatie over deze nieuwe toestellen, maar nu alle details officieel beschikbaar zijn, zijn er toch de nodige interessante aanvullingen op deze Huawei P10 geruchten.

Wat een kleur!

Het eerste dat opvalt de Huawei P10 (Plus) is de enorme hoeveelheid kleuren waarin het toestel wordt uitgebracht. Er zijn bovendien verschillende afwerkingen, waarvan de “Hyper Diamond-Cut Finish” volgens Huawei de eerste afwerking in zijn soort is. De kleuren Dazzling Blue en Dazzling Gold zijn in deze finish te krijgen, daarnaast komen de kleuren Greenery, Rose Gold, Mystic Silver, Graphite Black en Prestige Gold in een matte afwerking en tot slot is er de Ceramic White in een hoogglans afwerking. Maarliefst 8 kleuren om uit te kiezen dus, waarbij ook vermeldenswaardig is er is samengewerkt met het bekende merk Pantone, wat geresulteerd heeft in de kleuren Dazzling Blue en Greenery, dé kleur van het jaar 2017. Dat wordt zoeken naar een bijpassend Huawei P10 hoesje...

Hoogstaande Leica camera’s

In de nieuwe Huawei P10 (Plus) zijn wederom Leica camera’s terug te vinden, dit keer bovendien óók aan de voorkant. Selfies zullen met de 8 megapixel front-camera van Leica waarschijnlijk nooit meer hetzelfde zijn... De camera’s achterop de Huawei P10 hebben twee lenzen en twee sensoren: een 12 megapixel RGB sensor en een 20 megapixel monochrome sensor. De camera van de Huawei P10 Plus heeft ten opzichte van de normale P10 een grotere F/1.8 aperture en een hoger optisch bereik.

Daarnaast beschikken ze over ontzettend veel software om de foto’s naar een hoger plan te tillen, van geavanceerde 3D gezichtsherkenning, portret verbeteringen en dynamische belichting. We komen hier bovendien ook de derde samenwerking tegen: GoPro tekende voor de Highlights functie. Dit is een mobiele editor die zeer snel een montage kan maken van video’s en foto’s van de gebruiker.

Slimme Rekenkracht

De Huwei P10 serie heeft de beschikking over een Kirin 960 processor. Een speciaal algoritme leert hoe de gebruiker de telefoon gebruikt, en bijvoorbeeld welke apps op welke tijden gestart worden. Het Huawei Ultra Memory anticipeert dit gebruik vervolgens, waardoor deze apps sneller starten en optimaal functioneren bij multitasking. De Huawei P10 heeft een accu van 3100mAh, en de P10 Plus zelfs van 3750mAh, beide met SuperCharge technologie die snel opladen zeer veilig en stabiel maakt.

Wanneer in Nederland?

De Huawei P10 zal op 24 maart beschikbaar komen in Nederland voor een prijs van € 599,00. De P10 Plus kost € 749,00 en is vanaf 10 april verkrijgbaar. Zowel de Huawei P10 als de Huawei P10 Plus hoesjes verwachten we ruim voor die tijd op voorraad te hebben.




Menu


Merken Zakelijk
Inloggen Klantenservice