01
Juli

Geschreven door

Laptoptassen

De nieuwe Herschel backpacks voor deze zomer!

Ook voor dit seizoen zijn alle Herschel klassiekers weer van de partij: de Little America, Pop Quiz, Heritage, Retreat en natuurlijk de Dawson. De Herschel rugzakken zijn ook dit seizoen weer verkrijgbaar in een aantal nieuwe limited edition kleuren, naast de klassieke kleuren die we elk seizoen weer terug zien. Naast de nieuwe kleuren introduceren we ook een nieuw model in ons assortiment: de Herschel Britannia...een bijzondere tas, maar daar komen we later op terug. Eerst de nieuwe kleuren eens bekijken!

Nieuwe kleur: Winetasting Crosshatch

De vorig seizoen geïntroduceerde Wine/Tan Herschel tassen waren zo populair dat er dit seizoen een tweede variatie op deze diep rode kleur is toegevoegd: Winetasting Crosshatch. Deze Crosshatch uitvoering van deze kleur geeft de tassen nét even een stoerder randje. Gebleven zijn de tan-kleurige riempjes. Deze nieuwe kleur is verkrijgbaar op de Little America, Herschel Retreat, Pop Quiz en Dawson modellen.



Ook nieuw: Indian Teal

De Herschel tassen in Indian Teal zijn eveneens nieuw voor deze zomer. Deze fraaie kleur is helemaal hip en staat de rugzakken super goed! De kleur maakt je Herschel tas anders-dan-anders, maar is tegelijkertijd nog steeds perfect te combineren. Deze nieuwe kleur is verkrijgbaar op de Little America, Little America Mid-Volume en de Herschel Retreat.




Nieuw model: Herschel Britannia

Deze Herschel Messenger is dit seizoen nieuw in ons assortiment. De tas is een verhaal apart, want het zijn eigenlijk drie laptoptassen in één: een messenger, brief en rugzak. De Herschel laptoptas beschikt namelijk over een speciaal vak waarin de verschillende hengsels weggestopt kunnen worden. Zo haal je de rugzak-hengsels tevoorschijn als je de tas als rugzak wilt dragen, of trek je de handvatten zo tevoorschijn als je de laptoptas aan de hand wilt dragen. De Herschel Britannia messenger is verkrijgbaar in Black en Peacoat blauw.







Gerelateerde pagina's:
Herschel Supply Co.

Menu


Merken Zakelijk
Inloggen Klantenservice