15
September

Geschreven door

Telefoonhoesjes

Guess hoesjes voor iPhone 6




Guess is er dit keer snel bij: nog voor de lancering van de iPhone 6 zijn de hoesjes van Guess al verkrijgbaar. Wat vinden we ervan?

De collectie: veel bekende ontwerpen
In de nieuwe iPhone 6 Guess Collectie komen we enkele bekende ontwerpen tegen: de Guess Tessi en de glanzende beige croco-look cases, nu naar keuze als flipcase of als folio. Daarnaast is de Guess Studded Clutch voor iPhone 6 een écht nieuw ontwerp.

Guess Tessi hoesje voor iPhone 6

De Tessi en Croco hoesjes van Guess
De Tessi is als gezegd een hoesje dat er al langer is, onder andere voor andere iPhones én voor Samsungs. Het is echter één van de populairste cases, dus weinigen zullen het erg vinden dat hij nu ook voor de iPhone 6 te krijgen is. Het hoesje is er voor de iPhone 6 nu alleen in zwart en wit, al zullen er naar verwachting nog enkele kleuren volgen. Beide kleuren zijn op de voorzijde rijkelijk voorzien van goudkleurige studs, een chique Guess logo en fraaie stiksels die ook in de achterzijde doorlopen.


Guess Tessi hoesje voor iPhone 6

Naast de mooie uitvoering van het hoesje valt op dat Guess erin geslaagd is het hoesje dunner te maken dan voorheen. Prettig natuurlijk als je net zo'n mooie dunne iPhone 6 hebt! Door het ontwerp iets aan te passen, bijvoorbeeld door het kunstleer niet geheel om de camera-opening heen te laten lopen en een plattere sluiting te gebruiken, voelt het hoesje echt heel prettig dun aan.


Guess Croco Folio iPhone 6 hoesje


De beige croco hoesjes voor de iPhone 6 zijn eveneens op deze nieuwe manier ontworpen waardoor ze een stuk dunner zijn dan voorheen. Bij de folio variant van dit hoesje is het sierlijke Guess logo zelfs in het materiaal verzonken om het hoesje nóg platter te maken. Bij de flipcase is het logo juist in 3D op de case aangebracht. Bij de Flipcase heeft Guess verder de nodige openingen onderin het hoesje gemaakt zodat je met het hoesje dicht gewoon je oordopjes of oplader in de iPhone 6 kunt doen.


Guess Croco Folio iPhone 6 caseGuess Croco Flip iPhone 6 case


De Guess Studded Clutch voor iPhone 6

Dit hoesje is écht nieuw en zal waarschijnlijk één van de meest populaire Guess hoesjes voor de iPhone 6 worden. De Studded Clutch biedt namelijk waar velen tegenwoordig naar zoeken: een hoesje met opbergmogelijkheden voor pasjes, bonnetjes en papiergeld.

Het ontwerp van het Guess Studded Clutch hoesje is bovendien ook helemaal top: hippe studs, een strak ontwerp én een bijpassend polsbandje dat uit metaal en kunstleer bestaat. Al met al een echte topper.

Guess Studded Clutch Case iPhone 6 hoesje

Conclusie
Nu we alle hoesjes van Guess voor de iPhone 6 goed hebben bekeken is onze conclusie dat Guess goed werk heeft afgeleverd, maar best iets creatiever had mogen zijn. De hoesjes zijn wederom van erg goede kwaliteit en door kleine wijzigingen in het design zijn de prettiger in gebruik geworden. De ontwerpen doen echter erg bekend aan en iets écht nieuws had best leuk geweest. Aan de andere kant: als eerder een Guess hoesje had dat je erg mooi vond, dan kan je voor je nieuwe iPhone gewoon weer dezelfde kiezen...dat heeft dan ook wel weer wat natuurlijk!




Gerelateerde pagina's:
Guess , iPhone 6

Menu


Merken Zakelijk
Inloggen Klantenservice