09
Maart

Geschreven door

Telefoonhoesjes

Exclusief: BMW hoesjes voor Galaxy S8 en S8 Plus!

De Samsung Galaxy S8 en S8 Plus moeten officieel nog aangekondigd worden, maar dankzij gelekte S8 foto’s hebben we al een goed beeld gekregen van wat het nieuwe vlaggenschip van Samsung ons gaat brengen. Vandaag komt daar nog een uniek inkijkje bij: we kunnen u exclusief de nieuwe BMW collectie voor deze toestellen tonen!

BMW hoesjes van topkwaliteit

Al vele jaren zijn de BMW telefoonhoesjes een populaire keuze voor rijders en liefhebbers van het merk. Kwalitatief zijn de smartphonehoesjes namelijk uitstekend, met slanke designs en hoogwaardige materialen zoals echt leer en carbon fiber. Het is dankzij deze gelekte foto’s in ieder geval duidelijk dat ook toekomstige bezitters van de Galaxy S8 en S8 Plus hun toestel in BMW stijl kunnen beschermen.

BMW voor Galaxy S8

BMW brengt in totaal 6 verschillende Samsung Galaxy S8 hoesjes: drie uit de klassieke lijn die het BMW logo dragen en drie uit de sportievere lijn die het M-logo dragen. We zien uiteraard veel sportiviteit in de collectie, waarin echt carbon en carbon-look kunstleer een hoofdrol spelen. Er komt echter ook een luxe zwart lederen S8 case, zowel als bookcase als backcase, waarbij het leer op een bijzondere manier is bewerkt met een diamantpatroon dat doet denken aan de interieurs van moderne BMWs.

Verkrijgbaarheid

De BMW hoesjes worden bij ons verwacht in April. De exacte leverdatum en prijzen zullen later aan dit artikel worden toegevoegd.

Menu


Merken Zakelijk
Inloggen Klantenservice