Terug naar alle merken

The Joy Factory MagConnect Mounts & Cases

Het MagConnect systeem van The Joy Factory is zeer uitgebreid en breed inzetbaar om de iPad en tablets optimaal in te zetten, zowel in uw bedrijf of organisatie als privé, in huis of onderweg.

MagConnect: Zo werkt het!

De basis van het MagConnect systeem is de speciale magnetische connector, met schroef-zekering. Elke mount is voorzien van deze connector, en correspondeert met een connector op The Joy Factory iPad cases of een universeel bruikbare module waarmee u elke tablethoes geschikt kunt maken.

De werking is dankzij de magneet extreem gebruiksvriendelijk: houdt de tablet in de buurt van de mount, deze trekt hem magnetisch op zijn plek, en indien nodig kan met een rood wieltje een extra zekering aangedraaid worden. Door deze eenvoudige montage zijn de MagConnect mounts van The Joy Factory ook bij uitstek geschikt voor situaties waarbij regelmatig andere tablets gemonteerd moeten worden.MagConnect Cases

Om uw tablet te gebruiken met de The Joy Factory mounts, heeft u twee opties. Indien u een iPad heeft, is het de mooiste optie om te kiezen voor een aXtion Bolt case van The Joy Factory. Deze uitstekend beschermende iPad hoezen zijn voorzien van een MagConnect punt, en dus direct compatible met alle mounts. Bovendien beschikken ze over een handige grip en een stand, en kunt u optioneel kiezen voor een uitvoering met iPad beveiliging.

Heeft u reeds een beschermhoes in bezit, of heeft u geen iPad? Dan biedt de MagConnect Universal Module een oplossing: deze kunt u met behulp van een zeer sterke plaklaag bevestigen op elke case of tablet met een vlakke achterkant, waarna deze compatible is met de MagConnect Mounts.

MagConnect Mounts

De The Joy Factory MagConnect Mounts zijn verkrijgbaar in vele verschillende configuraties, waardoor in vrijwel elke denkbare montage-situatie een geschikte mount voor handen is. Vlakke oppervlakken, buizen, stangen, door middel van een klem, schroeven of sterke magneten, voor gebruik in elke denkbare situatie in horeca, hospitality, zorg, industrie, retail, hulpverlening, luchtvaart, entertainment, promotie en meer. Laat u inspireren door onderstaand overzicht van praktijkvoorbeelden!

De MagConnect houders zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, zoals carbon-fiber, aluminium en polycarbonaat. Ze zijn hierdoor licht van gewicht en duurzaam, en bestand tegen dagelijkse inzet in de meest veeleisende omstandigheden.

Menu


Merken Zakelijk
Inloggen Klantenservice