Terug naar alle merken

Tech21 Hoesjes en Accessoires

Tech21 hoesjes en screenprotectors voor iPhone en Samsung vindt u bij KloegCom.nl. Tech21 is al jaren een toonaangevend merk als het aankomt op bescherming. De volledige collectie is direct uit voorraad leverbaar zodat u snel kunt vertrouwen op de bescherming van Tech21 accessoires.

Tech21 neemt bescherming serieus

Tech21 hoesjes zijn zonder twijfel één van de meest doordachte en geteste cases ter wereld. We kennen geen ander merk dat de bescherming van uw smartphone zo serieus neemt als dit merk. Dit blijkt wel uit de uitgebreide tests die Tech21 bij het National Physical Laboratory uitvoert. Dit is een wereldwijd toonaangevend testinstituut uit Engeland, waar met ongelofelijk nauwkeurigheid tests worden uitgevoerd op het gebied van valbestendigheid, UV straling en radiofrequenties.Deze jarenlange doorontwikkeling van Tech21 cases heeft geleid tot nieuwe materialen die uniek zijn voor dit merk, en uw telefoon verbazingwekkend goed beschermen met een minimale impact op de looks, afmetingen, gewicht en functionaliteit.  Wetenschappelijk bewezen bescherming: Tech21 hoesjes bieden het!

Tech21 FlexShock™ materiaal

FlexShock is een exclusief Tech21 materiaal dat wordt gebruikt in de Tech21 Evo Check cases die tot 3 meter valbescherming bieden. Dit materiaal is in staat de impact bij een val optimaal te absorberen en te verspreiden, met als resultaat een minimale impact op de iPhone zelf. Doordat het FlexShock materiaal zo goed absorbeert, is er relatief weinig materiaal nodig om het gewenste beschermingsniveau te verkrijgen. Hierdoor zijn de Tech21 hoesjes met FlexShock dunner en lichter dan cases met vergelijkbare bescherming van andere merken.

Tech21 hoesjes met BulletShield™

Naast FlexShock gebruikt Tech21 ook BulletShield. Dit is een materiaal dat onder meer gebruikt wordt in kogelwereld glas. Tech21 gebruikt het in hun Pure Clear cases. Deze hoesjes zijn volledig transparant en 50% dunner én lichter dan de marktleider, maar beschermen desondanks tegen een val tot wel 2 meter hoogte. Bovendien zijn deze Tech21 hoesjes zeer kras- en UV bestendig, zodat ze lang mooi blijven en niet vergelen.Menu


Merken Zakelijk
Inloggen Klantenservice