Terug naar alle merken

Originele Samsung accessoires

In ons assortiment vindt u vele originele Samsung hoesjes en accessoires. Door te kiezen voor een dor Samsung zelf ontworpen telefoonhoesje, tablethoesje of accessoire bent u zeker van een optimale pasvorm en compatibilteit met het bijbehorende device. Bovendien is de kwaliteit van Samsung uiteraard uitstekend!

Origineel Samsung: de perfecte match

Veel van de accessoires van Samsung worden tegelijkertijd met de bijbehorende smartphone of tablet ontworpen. Dat zorgt ervoor dat ze uiteindelijk een perfecte match vormen en optimaal op elkaar afgestemd zijn. Of het nu gaat om originele Samsung hoesjes of screenprotectors met een perfecte pasvorm of opladers of autoladers met de optimale specificaties om zo snel en veilig mogelijk te laden; een origineel Samsung accessoire zal altijd het beste uit uw device weten te halen.

Samsung hoesjes zijn uniek

Het klinkt wellicht wat vreemd, maar het is echt zo: originele Samsung hoesjes zijn best bijzonder. Als één van de weinige fabrikanten maakt Samsung namelijk echt werk van hun cases, en denkt na over innovatieve manieren om een hoesje méér dan enkel een bescherming te maken. Het beste voorbeeld hiervan zijn de Samsung S-View Covers: smartphonehoesjes met een transparant venster die dankzij een chip echt één worden met uw toestel. Hierdoor is het bijvoorbeeld mogelijk om de telefoon door het venster van de Samsung cover heen te bedienen, zónder dat deze opengeklapt hoeft te worden. Zo neemt u telefoongesprekken op, start de camera extra snel of beantwoord berichtjes razendsnel.

Menu


Merken Zakelijk
Inloggen Klantenservice