Terug naar alle merken

Orbitkey

Orbitkey is een Australisch bedrijf dat zijn oorsprong vindt in innovatieve key organisers, die een alternatief bieden voor de traditionele sleutelbos. Inmiddels heeft Orbitkey zich echter ontwikkeld tot een merk van productdesign, en hebben ze met de Desk Mat en Nest Portable Organiser laten zien dat de key organiser slechts het begin was.

Orbitkey: Het begin

Bij KloegCom.nl vinden we het altijd leuk om in de ontstaansgeschiedenis van een merk te duiken, hoe lang of kort die ook moge zijn. In het geval van Orbitkey gaat de geschiedenis terug tot 2013, toen zij hun key organiser succesvol lanceerden op Kickstarter en er binnen 30 dagen 5000 mensen hun bestelling plaatsten.

Orbitkey Key Organiser ontwikkeling

De hond van Charles...

Het idee van de Orbitkey Key Organiser is terug te leiden tot de hond van medeoprichter Charles Ng. Die had namelijk een enorme hekel aan het geluid van een rinkelende sleutelbos. Dankzij een achtergrond in industrieel design, ging hij aan het werk om hier een oplossing voor te bedenken. Al snel werd duidelijk dat de traditionele sleutelbos allesbehalve perfect was. Samen met mede oprichter Rex Kuo werd het serieus aangepakt: hun carrières in Pharma en Industrieel Design werden opzij gezet en Orbitkey kwam tot leven.

de Orbitkey Key Organiser

Orbitkey Desk Mat & Nest

Orbitkey heeft zich sinds de succesvolle lancering van de key organiser in 2013 verder ontwikkeld, wat geresulteert heeft in fraaie producten als de Orbitkey Desk Mat en de Orbitkey Nest Portable Organiser. Producten die het leven makkelijker en beter maken, gemaakt van hoogwaardige materialen en vooral: goed design. We zijn benieuwd wat het team achter Orbitkey de komende jaren nog gaat laten zien!

De mensen achter Orbitkey

Menu


Merken Zakelijk
Inloggen Klantenservice