COVID-19: Wij zijn normaal in bedrijf en zijn u graag van dienst! ×

Sony Xperia X Compact hoesjes

Een Sony Xperia X Compact hoesje in uw stijl

Met een grote keuze in verschillende kleuren Sony Xperia X Compact hoesjes kunt u altijd een case in uw stijl vinden. Of u nu gaat voor klassiek zwart of bruin of de voorkeur geeft aan een vrolijke, kleurrijke print: met een uniek smartphonehoesje laat u uw persoonlijkheid zien tussen alle sterk op elkaar lijkende toestellen. Bijkomend voordeel is dat u het groeiende aantal telefoons in huis ook eenvoudiger uit elkaar houdt. Met uw eigen Sony Xperia X Compact hoesje zult u niet snel meer met het verkeerde toestel op pad gaan. En bovendien: als u een vrolijk gekleurd hoesje om uw toestel heeft, is een rinkelende telefoon veel sneller gevonden in uw tas!

Bescherming voorop!

Het is natuurlijk niet alleen het uiterlijk waar het bij een Sony Xperia X Compact hoesje om gaat. Sterker nog: de bescherming zal voor velen juist de hoofdreden zijn om een smartphonehoesje te gebruiken. Daarin blinken onze cases gelukkig net zo goed uit. Dankzij de perfecte pasvorm vormen de hoesjes een nauwsluitende beschermlaag om uw toestel. Opgebouwd uit veelal onbreekbare en schokabsorberende materialen als leer, kunstleer en TPU bieden onze Sony Xperia X Compact hoesjes zelfs bij een flinke klapper een grote kans dat uw toestel ongeschonden blijft.

Sony Xperia X Compact hoesjes in alle soorten

U kunt daarbij zelf kiezen voor het soort telefoonhoesje dat u graag wilt. Of de voorkeur nu uitgaat naar een slanke hardcase, zacht rubberen hoesje of een volledig omsluitende bookcase: de keuze is aan u. Wel is het belangrijk om bij het maken van uw keuze uw eigen voorkeuren goed in de gaten te houden. Een bookcase is al snel wat dikker dan een zacht rubberen hoesje dat alleen om de achterkant gaat, en een kunststof hardcase is nóg dunner. Daar staat wel tegenover dat de bescherming die ze bieden in dezelfde volgorde iets afneemt. Wat voor u de gulden middenweg is, weet u zelf het best.

Gebruik uw hoesje ook als portemonnee

U kunt ook de handige extra functionaliteit van sommige Sony Xperia X Compact hoesjes mee laten weten in uw keuze. Steeds meer telefoonhoesjes bieden bijvoorbeeld opbergvakjes voor pasjes, visitekaartjes, briefgeld en bonnetjes. Zo kan uw portemonnee wat vaker thuis blijven, en heeft u altijd belangrijke pasjes zoals uw pinpas, rijbewijs of ov-chipkaart onder handbereik bij uw telefoon.

Menu


Merken Zakelijk
Inloggen Klantenservice