Filteren


Merk Kleur Materiaal Sluiting Type hoesje Ruimte voor pasjes
Ja
Standaardje
Ja

Sony Xperia X hoesjes

De bescherming van een Sony Xperia X hoesje

Voor velen is het belangrijkste doel van een Sony Xperia X hoesje om bescherming te bieden. Dat dat geen overbodige luxe is, blijkt wel uit de cijfers. Maarliefst een derde van alle smartphones loopt zonder bescherming schade op in het eerste jaar, en onder jongeren ligt dat aandeel op bijna de helft. We nemen onze smartphone tegenwoordig immers overal mee naartoe, en één moment van onoplettendheid kan al leiden tot lelijke krassen of zelfs een gebarsten scherm. Gebruikt u een Sony Xperia X hoesje, dan is de kans op dergelijke schade vele malen kleiner. Als een soort helm beschermt een telefoonhoesje uw toestel tegen stoten en vallen. Het moet wel heel hard gaan, wil er dan nog schade ontstaan!

Welk Sony Xperia X hoesje beschermt het best?

Belangrijk om de benadrukken is wel dat niet alle Sony Xperia X hoesjes op eenzelfde niveau beschermen. Ergens is dat ook wel logisch: een wat dikker hoesje van kunstleer kan immers meer hebben dan een heel dun hoesje van kunststof. Over het algemeen geldt dat zachtere materialen, zoals leer, kunstleer en rubber, schokken beter absorberen en dus beter beschermen bij een val. Daarentegen is een hard hoesje veelal wat dunner en beter geschikt om kleine gebruikerskrasjes te voorkomen. Welk Sony Xperia X hoesje voor u de ideale balans heeft, is geheel persoonlijk. Er rekening mee houden bij het maken van uw keuze is echter altijd een goed idee.

Een Sony Xperia X hoesje is best handig!

Naast bescherming bieden veel Sony Xperia X hoesjes tegenwoordig ook de nodige praktische voordelen en functionaliteit. Zo hebben veel telefoonhoesjes opbergruimte voor pasjes en briefgeld, waarmee ze de rol van uw portemonnee gedeeltelijk kunnen overnemen. U heeft de belangrijkste pasjes dan altijd direct onder handbereik bij uw telefoon, zodat u nooit meer zonder op pad gaat. Ook hoesjes met een standaardje zijn populair: met zo’n Sony Xperia X hoesje zet je het toestel eenvoudig rechtop, zodat je comfortabel naar uw favoriete programma’s en kanalen kunt kijken. Los van dit soort handige functies, zorgt een herkenbaar smartphonehoesje er ook voor dat u uw toestel veel sneller terugvind in uw tas. Bovendien kan een stukje herkenbaarheid sowieso geen kwaad met het groeiende aantal smartphones in huis, zodat u nooit meer met de verkeerde telefoon op pad gaat.Menu


Merken Zakelijk
Inloggen Klantenservice