COVID-19: Wij zijn normaal in bedrijf en zijn u graag van dienst! ×

Huawei Y5 (Y560) hoesjes

Huawei Y5 hoesjes: Y541 of Y560)?

Bent u op zoek naar een Huawei Y5 hoesje? Dan is het erg belangrijk om na te gaan of u een Huawei Y5 met typenummer Y541 of Y560 heeft. Beide toestellen worden namelijk verkocht als Huawei Y5, maar hebben andere afmetingen en dus andere hoesjes nodig. U kunt het type dat u heeft controleren in het menu van uw smartphone en op de verpakking van uw toestel. Op deze pagina vindt u Huawei Y5 (Y560) hoesjes, de hoesjes voor het andere type vindt u hier.

Beschermd met een Huawei Y5 (Y560) hoesje

Gebruik een Huawei Y5 (Y560) hoesje om uw toestel te beschermen tegen het onheil van alledag. Een ongeluk zit immers in een klein hoekje! Uit onderzoek blijkt zelfs dat meer dan de helft van de jongeren in het eerste jaar schade oploopt aan hun smartphone. Een goed Huawei Y5 (Y560) hoesje is dus geen overbodige luxe. Met een goed telefoonhoesje is de kans veel kleiner dat er iets met het toestel gebeurd. Het smartphonehoesje is eigenlijk een soort helm voor de telefoon: het vangt de klap op, desnoods ten koste van zichzelf. De bescherming die een Huawei Y5 (Y560) hoesje kan bieden varieert, en is vooral afhankelijk van het materiaal van het telefoonhoesje en hoe dik de case is. Uiteraard heeft ook niet iedereen even veel bescherming nodig. Door vooraf na te gaan of het hoesje van uw keuze voldoende beschermt bij uw gebruik, verzekert u zichzelf van een goed Huawei Y5 (Y560) hoesje. Onze deskundige klantenservice adviseert u hier bovendien graag over.

Multifunctionele Huawei Y5 (Y560) hoesjes

Veel van onze Huawei Y5 (Y560) hoesjes bieden meer dan alleen bescherming. Deze smartphonehoesjes hebben extra functies, zoals een geïntegreerd standaardje waarmee het toestel rechtop neergezet kan worden bij het kijken van filmpjes. Het meest populair zijn echter de Huawei Y5 (Y560) portemonnee-hoesjes die verschillende vakjes hebben voor pasjes, briefgeld en bonnetjes. Deze nemen al snel de rol van uw portemonnee gedeeltelijk over. Zo reist u lichter en heeft u altijd uw belangrijkste pasjes onder handbereik. Bovendien vindt u met een kleurrijk telefoonhoesje uw smartphone veel sneller in uw tas. Best handig dus, zo’n Huawei Y5 (Y560) hoesje!

Menu


Merken Zakelijk
Inloggen Klantenservice