Huawei P8 Lite Smart (GR3) hoesjes

Op maat gemaakte Huawei P8  Lite Smart hoesjes

Alle hoesjes op deze pagina zijn speciaal voor de Huawei P8 Lite Smart (GR3) ontworpen. Daardoor is de pasvorm optimaal, wat bijdraagt aan de goede bescherming én het gebruiksgemak dat de cases bieden. Zo is er rekening gehouden met alle toetsen, aansluitingen en de camera van de telefoon, zodat die ook met het smartphonehoesje erom gewoon gebruikt kunnen blijven worden. Wat de bescherming betreft: die is bij onze Huawei P8 Lite Smart hoesjes uitstekend, doordat deze voorzien zijn van een onbreekbare houder voor het toestel. Deze is gemaakt van het schokabsorberende materiaal TPU en zorgt voor een strakke beschermlaag rond het toestel en zorgt er bovendien voor dat u langer met uw case kunt doen doordat ook het Huawei P8 Lite Smart hoesje zelf bijna niet kapot te krijgen is.

Toon je persoonlijkheid met een hoesje!

Natuurlijk hebben smartphones tegenwoordig vaak best een mooi design, maar stiekem lijken al die toestellen heel erg op elkaar. Best saai, toch? Een Huawei P8 Lite Smart hoesje biedt u de mogelijkheid om uw telefoon van een persoonlijk tintje te voorzien en hem lekker anders dan anders te maken. Kies een hoesje in een stijlvolle kleur die bij uw favoriete outfit past, of ga juist voor een lekkere felle kleur die helemaal nergens bij past! Waar u ook voor kiest; u zult uw eigen toestel uit duizenden kunnen herkennen. Geen overbodige luxe met het groeiende aantal smartphones in huis.

Een Huawei P8 Lite Smart hoesje als handige PA

Wat als uw Huawei P8 Lite Smart hoesje niet alleen voor bescherming en een persoonlijk tintje zou zorgen, maar ook al uw belangrijkste pasjes zou kunnen bevatten zodat u die nooit meer kunt vergeten. Zou dat niet ideaal zijn? Dan hebben we goed nieuws: dat kan! Veel van onze telefoonhoesjes hebben namelijk opbergruimte waarin u meerdere pasjes, maar ook visitekaartjes, briefgeld of bonnetjes kunt opbergen. Zo heeft u deze belangrijke zaken altijd direct onder handbereik, en kunt u ze bijna nooit meer vergeten. We vergeten onze smartphone immers vrijwel nooit! Onze Huawei P8 Lite Smart hoesjes hebben naast deze handige functionaliteit nog meer extra’s. Ontdek ze zelf bij het winkelen in onze collectie.


Menu


Merken Zakelijk
Inloggen Klantenservice