COVID-19: Wij zijn normaal in bedrijf, maar bij de posterijen is het erg druk! lees meer ×

Huawei Mate S hoesjes

Onze Huawei Mate S hoesjes

Bij het samenstellen van ons assortiment Huawei Mate S hoesjes hanteren we hoge eisen op het gebied van kwaliteit en pasvorm. Daardoor weet u zeker dat een smartphonehoesje dat u bij ons bestelt optimaal past, niet stoort in het gebruik van de Huawei Mate S en gemaakt is van kwalitatieve materialen. Dit draagt immers uiteraard ook bij aan de mate van bescherming die de cases bieden! Niet voor niets bieden we u altijd 30 dagen bedenktijd mocht het Huawei Mate S hoesje toch niet aan uw wensen voldoen.

Hoe goed beschermt een hoesje?

Bij het uitzoeken van een Huawei Mate S case is het belangrijk om te beseffen dat verschillende soorten hoesjes ook verschillende mate van bescherming bieden. Het is daarom verstandig om voor uzelf te bepalen of het smartphonehoesje dat u op het oog heeft past bij uw gebruik. Een zeer dunne case beschermt bijvoorbeeld uitstekend tegen gebruikerskrasjes en slijtage en ziet er optisch erg fraai uit, maar zal minder goed bestand zijn tegen een harde val dan een wat dikker Huawei Mate S hoesje van kunstleer of rubber. Die materialen zij niet breekbaar, en kunnen daardoor de energie van een val beter opvangen voor de smartphone.

De functies van een Huawei Mate S hoesje

Niet alleen de bescherming die een Huawei Mate S hoesje biedt is bepalend voor uw keuze. Een cover biedt immers ook de kans uw toestel van een persoonlijke touch te voorzien door het hoesje in uw favoriete kleur of een toepasselijke print te kiezen. Bovendien bieden veel van onze Huawei Mate S hoesjes extra functionaliteiten die het toestel zelf vaak niet heeft.

Een voorbeeld daarvan is de standaard functie die bepaalde Huawei Mate S hoesjes hebben. Dit maakt het mogelijk om het toestel rechtop neer te zetten. Een handige toevoeging bij het bekijken van filmpjes, of wat dacht u van handsfree videobellen met de Huawei Mate S of het bijhouden van notificaties tijdens het werk? U zult al snel niet meer zonder kunnen!

Ook bergruimte in een Huawei Mate S hoesje is een graag geziene toevoeging. Steeds meer telefoonhoesjes bieden opbergruimte voor pasjes, briefgeld, bonnetjes of visitekaartjes. Dat dit in praktijk enorm handig kan zijn, spreekt voor zich. Steek uw pinpas in het smartphonehoesje en u kunt uw portemonnee met een gerust hart thuislaten. Het is duidelijk: een Huawei Mate S hoesje biedt voor velen méér dan bescherming alleen.

Menu


Merken Zakelijk
Inloggen Klantenservice