Let op: Vertragingen bij PostNL. Meer informatie ×

Fibaro Dimmer 2 - Z-wave Dimmer Module 250W

€ 59,99 € 44,99
€ 42,74 vanaf 2 stuks

Kies uw variant:

Ontvang een e-mail bij voorraad:

  • Uitverkocht

Voor welk toestel?

Geschikt voor Z-Wave en Z-Wave Plus systemen

Fibaro Z-Wave Rookmelder

Let op: om deze Fibaro sensor te gebruiken is een Z-Wave netwerk basisstation benodigd!

Deze kleine Fibaro Dimmer 2 is een Z-Wave dimmer die eenvoudig in een inbouwdoos weggewerkt kan worden. De dimmer is compatible met vrijwel alle soorten verlichting inclusief de meeste LED lampen en is compatible met vele Z-Wave controllers.

De dimmer beschikt zowel over faseaansnijding en faseafsnijding, waarbij de Fibaro dimmer zelf de beste van deze twee opties selecteert op basis van een interne kalibratie. Heeft u toch last van knipperende verlichting? Dan is de kalibratie ook handmatig uit te voeren.

De dimmer heeft een maximaal dimbaar vermogen van 250 Watt, wat zeker bij het gebruik van LED verlichting ruim voldoende is. De dimmer is zowel 2-draads als 3-draads aan te sluiten, met of zonder aarde-draad.

Naast de functie van dimmer geeft dit Fibaro element ook informatie over de hoeveelheid verbruikte stroom, wat in de app van Fibaro terug te zien is. Zowel het totaalgebruik als het actuele verbruik worden hier real-time getoond.

Uniek aan de Fibaro dimmer is dat het mogelijk is om met 2 of 3 keer klikken op de lichtschakelaar een vooraf ingestelde scene te starten.


Eigenschappen Fibaro Smoke Sensor

Artikelcode 33932
EAN 5902020528524
Leveranciercode FIB-FGD-211
Merk Fibaro
Zwart

In de verpakking

1 x Fibaro Dimmer 2

Menu


Merken Zakelijk
Inloggen Klantenservice

Choose your shipping country


Choose your language