• Disney Cars 2 Kids Kit Case, Stand & Autohouder voor iPad
  • Disney Cars 2 Kids Kit Case, Stand & Autohouder voor iPad

Disney Cars 2 Kids Kit Case, Stand & Autohouder voor iPad

€ 49,99
€ 47,49 vanaf 2 stuks

Kies uw variant:

Ontvang een e-mail bij voorraad:

  • Uitverkocht

Voor welk toestel?

Dit product is geschikt voor:

  • iPad 1
  • iPad 2
  • iPad 3
  • iPad 4

Omshrijving Disney Stylus

Deze officiele Cars 2 Kids Kit voor de iPad van Disney is de ideale manier om kinderen met de iPad te laten spelen. De kit bestaat uit een zeer goed beschermende Cars 2 beschermhoes die tevens als standaard kan dienen, een Cars 2 Stylus pen en een band die gebruikt kan worden om de beschermhoes aan de hoofdsteunin de auto te bevestigen.

De beschermhoes uit de Cars 2 Kids Kit is geheel uitgevoerd in Cars 2 stijl. Een prachtig, glanzend zilveren logo voorop, finishvlag en rubberen rand met autoband profiel. De bescherming die de case biedt is zeer goed. De rubberen rand om de case maakt hem zeer schokabsorberend, er zit een speciale geïntegreerde protector in de case die het scherm van de iPad beschermt en alle openingen en aansluitingen worden met klepjes afgedekt. Achterop de case zit een uitklapbare steun waarmee de iPad in zowel staande als liggende positie rechtop gezet kan worden.

De meegeleverde stylus is ook geheel in Cars 2 stijl uitgevoerd. Metalic rood met een Lightyear autoband op de punt. De meegeleverde band om de Cars 2 bescherm case aan de hoofdsteun te bevestigen kan ook als schouderband gebruikt worden.

Alle geschikte modellen

Apple

iPad 1
iPad 2
iPad 3
iPad 4

Eigenschappen Stylus Pen

Artikelcode 16030
EAN 0708056513986
Leveranciercode IP-1398
Merk Disney
Kleur Rood
Kunststof

In de verpakking

1 x Disney Cars 2 Case met Stand voor iPad
1 x Disney Cars 2 Stylus
1 x Disney Cars Schouderband

Menu


Merken Zakelijk
Inloggen Klantenservice