Terug naar alle merken

Castelijn & Beerens tassen


Met een Castelijn & Beerens tas kiest u voor kwaliteit. Al ruim 70 maar maakt dit Nederlandse merk lederen tassen en accessoires, waarbij ze met hun tijd meegaan en inmiddels een uitgebreide collectie leren laptoptassen en sleeves hebben.

 

Alle Castelijn & Beerens tassen:

Kwaliteit als Prioriteit

Castelijn & Beerens tassen worden gemaakt met een sterke focus op kwaliteit. De tassen worden vrijwel uitsluitend gemaakt van echt leer van de allerbeste kwaliteit rundleer. De huiden worden met de hand geselecteerd door Castelijn & Beerens, waarna zij in samenwerking met gespecialiseerde looierijen zeer precies de juiste uitstraling aan het leer geven. Uit elke leren Castelijn & Beerens tas spreekt hierdoor de liefde voor dit materiaal.

 

Duurzaamheid voor vele jaren

De kwaliteit van een Castelijn & Beerens tas gaat echter verder dan het prachtige leer, de perfecte afwerking en unieke uitstraling: de tassen moeten ook lang mee gaan en bestand zijn tegen jarenlang intensief gebruik. Daarom is er ook speciale aandacht voor de metalen hardware van de tassen: Castelijn & Beerens maken gebruik van een speciale, hoge kwaliteit nikkelvrije legering voor haar ritsen, gespen, haken, drukknopen én de beroemde CB logo’s.  Dit garandeert de lange levensduur van deze onderdelen.

Ruim 70 jaar vakmanschap

Al in 1945 werd de Castelijn & Beerens Lederwarenfabriek opgericht in het Brabantse Waalwijk. Hier, in het hart van de leerbranche en te midden van vele looierijen en fabrikanten van lederwaren, ontwikkelde het merk zich al snel tot het gerespecteerde merk dat we vandaag de dag nog steeds kennen. Inmiddels staat de derde generatie aan het roer, want nog altijd is Castelijn & Beerens een familiebedrijf. Dat verklaart misschien wel de passie waarmee dit merk streeft naar de beste kwaliteit.

Zorg goed voor uw Castelijn & Beerens tas

De leren tassen van Castelijn & Beerens hebben dus alles in zich om jarenlang met u mee te blijven gaan. Zelf kunt u daar ook uw steentje aan bijdragen door de tas goed te onderhouden en te verzorgen. Hoewel Castelijn & Beerens elke tas bijvoorbeeld voorziet van een waterdichte laag, kan deze na verloop van tijd slijten. Door gebruik te maken van hoge kwaliteit onderhoudsproducten draagt u bij aan de lange levensduur van uw Castelijn & Beerens tas.


Menu


Merken Zakelijk
Inloggen Klantenservice