Case-Mate hoesjes

Case-Mate hoesjes behoren al decennialang tot de meest populaire hoesjes voor smartphones en tablets. Tegenwoordig onderscheidt het merk zich met kwalitatief zeer hoogstaande hoesjes met unieke designs, waarbij bijzondere materialen gebruikt worden. De Case-Mate Brilliance hoesjes van echt kristal zijn ware blikvangers, en wat dacht van de Karat hoesjes die met echt goud gemaakt zijn? Daarnaast zijn hoesjes als de Case-Mate Barely There en Case-Mate Tough populaire klassiekers, terwijl de Naked Tough het best verkochte iPhone 6 hoesje van Amerika is.

Ontdek onze Case-Mate smartphonehoesjes:

Case-Mate hoesjes: premium bescherming

Case-Mate hoesjes zijn één van de meest premium cases die er te koop zijn. Het merk innoveert continu, wat resulteert in unieke ontwerpen waarbij het gebruik van bijzondere materialen als kristal, metaal en zelfs goud niet wordt geschuwd. Het premium gevoel weten ze echter zelfs in hun meest eenvoudige hoesjes naar voren te brengen in de afwerking en details, zoals het gebruik van metalen knopjes in de hoesjes. Daarbij verliezen ze het hoofddoel van een hoesje nooit uit het oog: bescherming. Zelf hun meest luxe cases bieden een niveau van bescherming dat ver boven het gemiddelde ligt.

Populaire Case-Mate hoesjes

Doordat Case-Mate hoesjes al decennia lang gemaakt worden, zijn er inmiddels vele trouwe klanten voor Case-Mate. Daarbij zijn er verschillende Case-Mate cases die inmiddels bijna de klassieker-status bereikt hebben, omdat ze al vele jaren voor alle nieuwe smartphones gemaakt worden. De bekendste hiervan is de Case-Mate Barely There: een relatief eenvoudige polycarbonaat hardcase. Ook de Case-Mate Tough is een vast onderdeel van het assortiment: een telefoonhoesje die heavy-duty bescherming weet te combineren met een slank ontwerp.

De collectie Case-Mate smartphonehoesjes gaat inmiddels echter veel verder dan deze bekende ontwerpen. Met de Karat case brengt Case-Mate een echt gouden hoesje naar het grote publiek, en met de prachtige Brilliance hoesjes maak je van je telefoonhoesje bijna een sierraad. Andere Case-Mate hoesjes die absoluut het bekijken waard zijn, zijn de Wallet Folio en de innovatieve Charging Wallet Folio, die een geïntegreerde accu heeft. Al met al kan iedere gebruiker zijn perfecte hoesje bij Case-Mate vinden.

Case-Mate Rebecca Minkoff hoesjes

Case-Mate is ook een samenwerking aangegaan met fashion designer Rebecca Minkoff. Het resultaat zijn verschillende fraaie Rebecca Minkoff hoesjes die daadwerkelijk op de catwalk geshowd zijn. Daarmee brengt Case-Mate hun smartphonehoesjes dichter bij fashion dan ooit tevoren. Ook verschillende Case-Mate hoesjes uit deze unieke collectie zijn bij ons uit voorraad leverbaar.

Menu


Smartphonehoesjes Tablethoesjes Merken Zakelijk
Inloggen Klantenservice