05
Juli

Geschreven door

Lifestyle

De juiste Tablet accessoires voor de achterbank

Het is elke zomervakantie een uitdaging: hoe houden we de achterbank rustig tijdens de lange rit naar de zon? Uw tablet kan daarin een grote rol spelen, met de juiste accessoires heeft u aan de kinderen geen kind en rijdt u zorgeloos uw vakantiebestemming tegemoet.

Tablet Autohouder

Een goede tablet autohouder is het startpunt waarmee we de achterbank vakantie-proof uit gaan rusten. Daarbij kan gekozen worden uit verschillende tablethouders die de tablet op verschillende manieren positioneren in de auto. Kies voor een plek midden tussen de voorstoelen zodat de gehele achterbank naar de tablet kan kijken, of plaats een tablet recht achter de hoofdsteunen zodat ieder een eigen scherm heeft.

Achterbank Autolader

Om te voorkomen dat de tablets halverwege de reis leeg zijn is een oplader voor onderweg geen overbodige luxe. In ons assortiment autoladers vindt u verschillende laders die 1 of zelfs 2 tablets tegelijk op kunnen laden, maar de Belkin Road RockStar autolader is zonder twijfel de meest ideale autolader op vakantie. Op slechts één 12V aansluiting kunt u zowel voorin als achterin over twee USB aansluitingen beschikken. Het enige wat u dan nog nodig heeft zijn de juiste USB-kabels en u bent klaar om te gaan.




Kinder koptelefoon: Veilig, leuk en onbreekbaar

Om te voorkomen dat u continu meegeniet van de kinderfilmpjes is een kinder koptelefoon wel zo prettig. Speciaal voor kinderen betekent dat ze iets kleiner van formaat zijn en bovendien het volume actief beperken tot een veilig volume, zodat er geen kans op gehoorschade is. Onze favoriet is de Grixx onbreekbare kinder koptelefoon waarbij het geen probleem is als jonge luisteraars de koptelefoon op de proef stellen.

Er zijn echter ook koptelefoons van Disney's Cars, Prinsessen, Minnie Mouse, of Sponge Bob. Wie hun helden ook zijn, een bijpassende koptelefoon is nooit ver weg.








Menu


Merken Zakelijk
Inloggen Klantenservice