06
Juni

Geschreven door

Nieuws

Musthaves voor iedere papa (+ korting! )


Vaderdag cadeautips smartphone tablet accessoires


Zondag 15 juni is het weer zover: Vaderdag! Natuurlijk moet papa verrast worden met een leuk cadeau...en om jullie wat inspiratie te geven hebben we de leukste vaderdag cadeaus van 2014 op een rijtje gezet.

# 1 - Officiële KNVB koptelefoon of oordopjes

Met het WK voor de deur zijn deze officiële oordopjes of koptelefoon van de KNVB natuurlijk een top cadeau voor iedere voetbal minnende vader.

# 2 - Een Battery pack voor extra power

Met een battery pack heb je onderweg nooit meer last van een lege accu, of het nu om je smartphone gaat, een tablet of een ander apparaat dat via USB opgeladen kan worden. Het werkt eenvoudig en zal al snel onmisbaar worden. Speciaal voor de iPhone zijn er ook hoesjes met ingebouwde batterij. De bekendste zijn die van mophie: hét A-merk op dit gebied. Verkrijgbaar als juice pack helium, air of plus en zelfs in een versie die 32GB extra opslagruimte biedt voorde écht veeleisende vader.

# 3 - Hoesjes voor de autogekke papa

Een hoesje om de telefoon is verstandig, maar als hij van het favoriete automerk is, is het ook leuk! Helaas alleen geschikt voor de papa met een iPhone....Er is dan wel veel keuze uit bekende merken, en de hoesjes zitten altijd in een prachtige verpakking en zijn van zeer goede kwaliteit. Kies het favoriete merk van papa: Alfa Romeo, Aston Martin, BMW, Ferrari, Fiat, Lamborghini of Mini Cooper. En al is het geen automerk, Vespa hoesjs zijn ook erg leuk! 

# 4 - Tablethouder voor in de auto


De tablet maakt zich met de zomervakantie voor de boeg ook in de auto al snel nuttig als entertainment systeem voor de achterbank. Papa reed nog nooit zo rustig naar Frankrijk! Met een universele tablethouder bevestig je de tablet, ongeacht merk of grootte, eenvoudig aan de hoofdsteun. Afhankelijk van het gekozen merk hebben de houders ook handige verstelmogelijkheden.

# 5 - Sportarmband voor de smartphone

Met een speciaal op maat gemaakte sportarmband wordt sporten nóg leuker. Uiteraard kun via de smartphone van muziek genieten, maar dankzij een groeiende hoeveelheid steengoede sport-apps maakt de smartphone het bovendien mogelijk om workouts én je eigen ontwikkeling optimaal te monitoren.

# 6 - Wahoo Fitness sport accessoires

Een optimale combinatie met onze nummer 4: de accessoires van Wahoo fitness. Ze zijn er voor de rennende papa, de fietsende papa of de papa die naar de sportschool gaat en meten zaken als hartslag, stappen, fietssnelheid en -cadance. In combinatie met vele tientallen sport-apps is het mogelijk om je sportprestaties optimaal te monitoren.

# 7 - Afstand bestuurbare Ferrari of Helikopter

In iedere papa schuilt stiekem nog een kleine jongen. Een met je telefoon op afstand bestuurbare Ferrari of een pijltjes schietende helikopter is dan ook een garantie voor blije gezichten.

# 8 - Nuttige cadeaus

Natuurlijk zijn er ook tal van cadeaus die vooral nuttig zijn. Denk aan een handige houder of handsfree kit voor in de auto, of een extra oplader voor op de zaak. Extra kabeltjes, een mooi hoesje of design dock voor op het bureau. Kortom: ons assortiment barst van de cadeaus waar iedere papa blij van wordt!


Korting!
En om de cadeau's nog nét wat leuker te maken, geven we 10% korting voor vaderdag. Gebruik de kortingscode 'papa14' en profiteer direct van deze extra korting. Kortingscode is geldig tot en met vrijdag 13 juni 2014.

Menu


Merken Zakelijk
Inloggen Klantenservice