09
Juni

Geschreven door

Luxe Merken

Spotlight: Vaja Silver Wallet Cases

Wanneer u een exclusief iPhone 11 Pro hoesje zoekt, is Vaja sowieso een merk dat u niet teleur zal stellen. De Vaja Silver Wallet cases gaan echter nog een stap verder, met details in echt .925 zilver. Hiermee wordt uw hoesje vrijwel letterlijk een sierraad voor uw toestel.

Zeer exclusief iPhone 11 Pro hoesje met echt zilver

Echt zilveren details

Alles wat zilver lijkt aan deze Vaja hoesjes is daadwerkelijk van echt zilver. Zo zijn rand rond de camera en het Vaja logo voor- en achterop in .925 zilver uitgevoerd. De echte blikvanger is echter de versieringen die op de zijkant langs de rand van de iPhone loopt. Deze is beschikbaar in een gladde uitvoering die de naam Argento draagt, en een fraai bewerkte variant met de naam Bahrein.

Vaja Silver Wallet case voor iPhone 11 Pro

Argentijns leer

De Vaja Silver Wallet is gebaseerd op de geliefde Vaja Wallet Agenda, een prachtig hoesje van hoogwaardig Argentijns leer en meerdere vakjes voor passen en briefgeld. Hiermee vormt dit iPhone 11 Pro hoesje een serieus alternatief voor uw traditionele portemonnee.

Zeer beperkt beschikbaar

De Vaja Silver Wallet cases zijn exclusief bij KloegCom.nl verkrijgbaar voor de iPhone 11 Pro en de iPhone 11 Pro Max, waarbij de voorraden zeer beperkt zijn. Heeft u specifieke wensen, zoals een unieke kleurstelling of personalisering met uw initialen? Dan kunnen wij dat voor u verzorgen. We bespreken de mogelijkheden graag met u!


Gerelateerde pagina's:
Vaja

Menu


Merken Zakelijk
Inloggen Klantenservice