15
Mei

Geschreven door

Macbook Accessoires

De TwelveSouth BookArc Möd voor MacBook

TwelveSouth is een accessoiremerk dat al vele jaren accessoires ontwerpt en fabriceert voor Apple producten. Ze zijn zogezegd niet alleen 'mac friendly', maar zelfs 'mac only'. Veel van de accessoires van TwelveSouth passen qua ontwerp en materiaalgebruik perfect bij de apparaten van Apple. En dat kon anders, dachten ze dit keer. Het resultaat is de TwelveSouth BookArc Möd: een hardhouten uitvoering van de bekende aluminium BookArc, één van de meest populaire MacBook stands op de markt.

TwelveSouth BookArc Möd voor MacBook


TwelveSouth liet zich bij het onwerpen van de Möd inspireren door iconische meubelstukken als de Cherner Armchair en de Eames Lounge Chair. Mede door de drie houtsoorten waarin de BookArc Möd verkrijgbaar is, vindt deze prachtige boog in ieder interieur een passende plek.

De BookArc Möd biedt echter meer dan mooi design alleen. Net als in de aluminium BookArc plaats je de MacBook verticaal, in gesloten toestand in de BookArc Möd. Dit is ruimte besparend en zorgt voor een strak bureau, maar heeft ook een gunstige invloed op de prestaties van je MacBook. Wanneer de MacBook in gesloten toestand op een extern scherm wordt aangesloten, komt deze namelijk in de 'Closed clampshell modus'. In deze modus wendt de MacBook automatisch al het video-geheugen aan voor het externe scherm, wat de prestaties ten goede komt. Het feit dat de MacBook in de BookArc ook optimaal gekoeld kan blijven, zorgt eveneens voor een beter presterende Mac.

TwelveSouth BookArc Möd voor MacBook


De TwelveSouth BookArc Möd is compatible met alle actuele MacBook modellen. Hij wordt geleverd met twee zachte rubberen inserts om hem passend te maken. Ook toekomstige MacBook modellen zullen altijd in de BookArc blijven passen doordat TwelveSouth indien nodig zelfs nieuwe inserts ontwerpt...iets dat bewezen wordt door het feit dat de originele BookArc nog steeds compatible is met alle actuele MacBook modellen, zelfs 5 jaar na zijn oorspronkelijke lancering!

De BookArc is verder voorzien van een kabelgeleider om het bureau nóg netter te houden en wordt geleverd in een ronduit prachtige verpakking die TwelveSouth zelfs 'museum waardig' noemt...Meer verklappen we daar niet over: dat ziet u vanzelf zodra u uw eigen exemplaar binnen krijgt! Bestel de BookArc Möd hier.


TwelveSouth BookArc Möd voor MacBook



Bekijk tot slot ook deze prachtige video over het ontstaan van de TwelveSouth BookArc Möd.



Gerelateerde pagina's:
Twelve South

Menu


Merken Zakelijk
Inloggen Klantenservice