17
Februari

Geschreven door

Luxe Merken

Ted Baker hoesjes: de collectie SS17 is binnen!

Het is elke keer weer een feest als de nieuwe collectie Ted Baker hoesjes binnenkomt. De SS17 collectie is wederom zeer uitgebreid, met vele prachtige prints en nieuwe kleuren telefoonhoesjes en ook enkele tablet cases. Voor het eerst dit seizoen zijn er nu ook hoezen voor de iPad Pro 9.7 beschikbaar. 

De nieuwe collectie heet Keeping up with the Bakers. Laten we dat dus maar direct doen en onze eigen favoriete hoesjes uit de nieuwe collectie de revue laten passeren.

Oriental Blossom Ted Baker print

Deze prachtige print is te vinden op de Ammaa voor de iPhone 7 Plus en 6s Plus en Brook voor iPhone 7 en 6s. De print met zachte, kalkachtige witte bloemen op een grijze achtergrond met roze details is er één om verliefd op te worden! De rosé gouden rand van het hosje geeft een subtiele portie glamour, en uiteraard ontbreekt het beroemde spiegeltje niet!


Entangled Enchantment print

Deze nieuwe print is terug te vinden op maarliefst drie verschillende Ted Baker hoesjes: de Beccy, Bijoux en Deidre. Deze print is daarmee geschikt voor bijna alle actuele iPhone modellen, van de iPhone 6 (Plus) tot de 7 (Plus). De haarscherpe print is echt een lust voor het oog: het romantische tafereel toont een uitbundige verzameling vlinders, vogels en bloemen in een chique palet van diep paars, petrol blauw en aqua.



Window Box SS17 print

De Window Box print uit de SS17 collectie is ook niet te missen. De grote roze bloemen zijn afgezet tegen een klassiek wit gebouw met elegante raampartijen. Een typische Ted Baker print waar de creativiteit vanaf druipt. Een beetje vreemd, maar wel héél lekker. Deze print is te vinden op de Hedi en Syd, beide iPhone 7 hoesjes.



Ted Baker cases voor heren

Ook aan de heren is dit seizoen gedacht, met verschillende klassiekere hoesjes in neutrale kleuren als zwart, donkerblauw en cognac bruin. Natuurlijk geen verboden terrein voor dames, deze cases zijn in principe gewoon unisex en kunnen een mooie match vormen met uw andere leren accessoires. Bij deze hoezen is het bovendien mogelijk om uw iPhone en iPad hoesje in dezelfde stijl te kiezen, zoals deze combinatie van de Boatsee iPhone case en McBoaty iPad case:


Mis ook deze Ted Baker SS17 hoesjes niet!

Naast deze drie prints heeft de SS17 collectie nog veel meer mooie designs. Ontdek in ons assortiment bijvoorbeeld ook de Mavis, Clarena en Dina, en mis ook zéker de twee nieuwe kleuren van de Ted Baker shannon niet: lichtgrijs en peach. Bekijk alle Ted Baker hoesjes hier en kies uw favoriet!


Gerelateerde pagina's:
Ted Baker

Menu


Merken Zakelijk
Inloggen Klantenservice