16
Oktober

Geschreven door

Telefoonhoesjes

De Sony Style Cover Window: Sony's hoesje 2.0


Bestel de Sony Style Cover Window SCR24 voor de Xperia Z3Review van de Sony Style Cover Window SCR24 voor de Xperia Z3 en Z3 compact


Sony bracht altijd al fraaie covers en hoesjes uit voor hun eigen toestellen. Met hun hoesje voor de nieuwe Sony Xperia Z3 en de Sony Xperia Z3 Compact gaan ze echter een stapje verder: met de Style Cover Window lijken ze hun eigen versie van het 'hoesje 2.0' ontdekt te hebben. Net als hun de concurrenten Samsung (S-view covers) en LG (Quick-Circle case) heeft Sony dit hoesje voorzien van een transparant scherm en de nodige chips die ervoor zorgen dat het hoesje samenwerkt met het toestel.

Functionaliteiten
Dit gaat uiteraard verder dat het automatisch aan- en uitschakelen van het scherm. Er zijn verschillende widgets en apps te downloaden die speciaal voor deze Style Cover Window ontwikkeld zijn. De eerste keer dat u de cover om uw Sony Xperia Z3 doet krijgt u direct de mogelijkheid hieruit uw keuze te maken. Met deze apps wordt het mogelijk allerhande functies van de Xperia Z3 direct te gebruiken.


Review van de Sony Style Cover Window SCR24 voor de Xperia Z3 en Z3 compact


Dit variëert van eenvoudige zaken als de tijd of het weer bekijken zonder het hoesje open te klappen tot het opnemen van een gesprek, de camera opstarten of muziek starten en bedienen. Deze functies zijn daadwerkelijk erg nuttige toevoegingen. Ga maar na: hoe vaak gebeurt het niet dat het moment voor die ene leuke foto al voorbij is voor het hoesje open geklapt en de camera-app gevonden is? Hoe vaak was u al niet nét te laat met opnemen voor de telefoon in de tas gevonden was? Dankzij de Style Cover Window behoren dat soort ergernissen dus tot het verleden.

Kleuren en materialen
De Sony Style Cover Window is verkrijgbaar in vier kleuren, die elk perfect passen bij de kleuren waarin de Xperia Z3 en Xperia Z3 Compact zelf verkrijgbaar zijn. De 'copper' en 'green' varianten hebben bovendien een modieus metalic effect wat de covers ook een luxe uitstraling geven. De cover is gemaakt van een fraaie kwaliteit kunstleer en heeft een binnenvoering van zacht microfiber zodat het scherm optimaal beschermd wordt. Het hoesje is als geheel buitengewoon dun, wat natuurlijk altijd prettig is!

Ook qua gebruiksgemak scoort het hoesje, los van het venster, prima: alle toetsen rondom het toestel blijven goed bereikbaar, evenals de oplaad- en koptelefoon aansluiting en de camera.


De vier kleuren van de Sony Style Cover Window SCR24


Bestellen?

Bestel uw eigen Sony Style Cover Window hier:

Klik hier voor de Sony Xperia Z3 versie
Klik hier voor de Sony Xperia Z3 Compact versie


Gerelateerde pagina's:
Sony Xperia Z3 , Sony Xperia Z3 Compact

Menu


Merken Zakelijk
Inloggen Klantenservice