20
November

Geschreven door

How To

Sinterklaas tips voor Pakjesavond 2017!


De goedheiligman is weer in het land, dus nog maar een paar nachtjes slapen voor pakjesavond! Voorvolwassenen ligt December-stress echter op de loer: gedichten, surprises, cadeau's...help! En dan hebben we het nog niet eens over de avond zelf, met overenthousiaste kinderen, bezoek, troep. Hoe houden we dat onder controle? We zijn eens op onderzoek uitgegaan en hebben een paar sterke artikelen voor u geselecteerd vol tips hoe Sinterklaasavond 2017 een groot succes kan worden.

Gezelligheid

Dit is toch wel duidelijk de gemene deler van al deze artikelen. Sinterklaas is een feest voor het gezin of de familie, en het met elkaar samen zijn op deze avond is veel belangrijker dan de cadeau’tjes, surprises of gedichten. Geniet van de mensen om u heen, de gezichten van uw kinderen en de avond kan niet meer stuk.

Tips voor Pakjesavond


1) Laat kinderen opgaan in de mysteries rond Sinterklaas. Kinderen zijn zeer ontvankelijk voor de magie van dit feest en met slechts een klein beetje creativiteit maakt u van Sinterklaas dit jaar een groot avontuur nog vóór pakjesavond. Lees meer ideeën op www.kiind.nl en www.sinterklaassurprisespel.nl.

2) Organiseert u pakjesavond voor de hele familie? Tips om de avond een succes te maken voor jong en oud vindt u op www.vrouwblog.nl.

3) Laat gillende kinderen of tegenvallende cadeua’s pakjesavond niet verpesten. Geniet van de mensen, laat liefde de boventoon voeren en leg deze bijzondere avond vast voor later, volgens www.sochicken.nl

4) Geen zin of tijd in surprises en gedichten? Er zijn ook andere manieren om cadeautjes te verdelen onder volwassenen, bijvoorbeeld met het Sinterklaas dobbelspel! Gratis en voor niets, en ook ideaal voor op het werk natuurlijk. Lees de spelregels bijvoorbeeld op www.vtwonen.nl.

Bestel op tijd!

Natuurlijk is ook deze laatste tip een hele belangrijke: ga op tijd op zoek naar sinterklaascadeaus en bestel ze op tijd. Niets is vervelender dan er last-minute achter komen dat nét dat telefoonhoesje dat u bovenaan het lijstje stond uitverkocht is of, nog erger, de post te laat is met bezorgen. Het kan altijd gebeuren, dus wees deze stress voor en ga op tijd inkopen doen.

Menu


Merken Zakelijk
Inloggen Klantenservice