01
Maart

Geschreven door

Nieuws

Ook de Huawei P10 Lite lekt voortijdig

Nadat eerder al de Huawei P10 voor de officiële lancering uitlekte zijn nu ook foto’s van de Huawei P10 Lite via gsmarena.com naar buiten gekomen voordat dit toestel goed en wel aangekondigd is.

Design: anders, maar netjes

De Huawei P10 heeft een design dat verschilt met dat van de Huawei P10 en P10 Plus, maar het toestel ziet er dankzij de glazen voor- en achterzijde in combinatie met een metalen rand zeer fraai uit. Opvallend genoeg blijft de vingerafdruksensor bij de P10 Lite aanwezig op de achterzijde, waar deze bij zijn grote broers juist in de homebutton geïntegreerd werd.

Specs: waar kennen we die van?

Wat betreft de specificaties van de P10 Lite zijn er de nodige overeenkomsten met de recent gelanceerde Huawei P8 Lite (2017). Het toestel beschikt over hetzelfde 5,2” Full HD scherm, dezelfde Kirin 655 processor en heeft eveneens 4GB werkgeheugen. Zelfs de accu zal met 3000mAh dezelfde capaciteit hebben. Zijn er dan ook verschillen? Ja, maar minimaal: de camera van de P10 Lite zal iets beter zijn dankzij een aperture van f/2,2 in plaats van de f/2.0 van de P8 Lite 2017. Niet bepaald een wereld van verschil, kunnen we wel stellen.

Beschikbaarheid

Naar verluid zal de Huawei P10 Lite al eind maart beschikbaar komen in Europa, met een adviesprijs van € 349,00. Details over de Nederlandse release zullen ongetwijfeld bij de officiële release volgen, evenals meer informatie over onze Huawei P10 Lite hoesjes die zo snel mogelijk na lancering beschikbaar zullen komen.





Menu


Merken Zakelijk
Inloggen Klantenservice