08
Maart

Geschreven door

Nieuws

De nieuwe Nokia 3, 5 en 6 vanaf nu te bestellen

De vorige week aangekondigde Nokia smartphones worden pas vanaf het tweede kwartaal verwacht. De Nokia 3, Nokia 5, Nokia 6 en de nieuwe Nokia 3310 zijn echter nu al bij diverse Nederlandse retailers te pre-orderen. De levertijd bij deze winkels vermelden eenvoudigweg dat de toestellen binnenkort beschikbaar zijn: een exacte leverdatum lijkt dus nog niet bekend te zijn.

Nokia 6

 

De Nokia 6 is de grootste en meest krachtige uit de serie. Het toestel heeft de beschikking over een 5,5 inch groot scherm met Full HD resolutie en een Snapdragon 430 processor. Het werkgeheugen is relatief groot met 4GB en de camera’s voor en achter hebben een resolutie van respectievelijk 8 en 16 megapixel. De Nokia 6 hoesjes worden bij ons ruim voor de lancering verwacht, zodat u uw nieuwe toestel direct van de nodige bescherming kunt voorzien.

Nokia 5

In vergelijking met zijn grote broer moet de goedkopere Nokia 5 het stellen met een iets kleiner scherm van 5,2 inch dat bovendien ‘slechts’ een HD resolutie heeft. De processor in het toestel is dezelfde Snapdragon 430, maar het werkgeheugen bedraagt met 2GB slechts de helft van dat van de Nokia 6. De camera van het toestel is met 13 megapixel iets minder krachtig, hoewel de selfie-camera wel gelijk is. Ook voor de Nokia 5 hoesjes kunt u al voor de lancering bij ons terecht: we zorgen dat de eerste op maat gemaakte telefoonhoesjes ruim op tijd beschikbaar zijn.

Nokia 3

Dit geldt uiteraard ook voor de Nokia 3 hoesjes. De meest gunstig geprijsde Nokia smartphone vereist immers ook doeltreffende bescherming! Waar de Nokia 5 een stapje omlaag is ten opzichte van de Nokia 6, is de Nokia 3 weer een stapje omlaag vanaf de Nokia 5. U krijgt bij de Nokia 3 een scherm van 5” met HD resolutie, minder krachtige MediaTek 6737-processor, 2GB werkgeheugen en zowel voorop als achterop een 8 megapixel camera. Voor de prijs van € 149 echter lang niet verkeerd! De Nokia 5 heeft een adviesprijs van € 199,00 en de Nokia 6 kost € 249,00.


Menu


Merken Zakelijk
Inloggen Klantenservice