18
Februari

Geschreven door

Laptoptassen

Nieuw binnen: PKG laptoptassen en laptopsleeves

PKG laptoptassen bij KloegCom.nl

Bestel uw PKG Laptoptas

Met de laptoptassen van PKG voegen we een fris nieuw merk toe aan ons uitgebreide assortiment laptoptassen en laptopsleeves. Het jonge Amerikaanse merk startte in 2009 met het maken van allerhande 'verpakkingen' voor hardware. Dat is tevens de verklaring voor de merknaam: verpakking, package, PKG.

De laptoptassen van PKG kenmerken zich door de moderne uitstraling met klassieke details. Het materiaal dat PKG gebruikt om hun tassen van te maken heeft een strakke, moderne uitstraling die op smaakvolle wijze gecombineerd wordt met kunstleren details en hoornen knopen, klassieke kleuren en behoudende ontwerpen. Dit resulteert in een zeer smaakvolle collectie laptoptassen.

De PKG LB03 laptoptas in donkergrijs

Daarnaast zijn de tassen uiteraard ook erg praktisch. Zo houden ze hun inhoud zelfs bij de ergste regenbui droog, en bieden ze meerdere draagmogelijkheden. Ook barsten de tassen van vakjes en organiser mogelijkheden zodat niet alleen je laptop, maar ook al je andere belangrijke spullen mee kunnen.

En daar stop thet goede nieuws nog niet! De tassen van PKG zijn namelijk erg aantrekkelijk geprijsd. Al vanaf € 59,99 heb je een tas van PKG, en zelfs uitgebreidere modellen blijven ruim onder de honderd euro.

De PKG LB03 laptoptas in lichtgrijs

De PKG LB02 laptoptas grijze ruit

De PKG LB02 laptoptas grijze ruit
De PKG LB03 laptoptas in lichtgrijs

Menu


Merken Zakelijk
Inloggen Klantenservice