22
Mei

Geschreven door

Telefoonhoesjes

Hoesje 2.0: de LG G3 QuickCircle Case



LG G3 QuickCircle Case


De LG G3 wordt officiëel pas aankomende dinsdagavond aangekondigd, maar op internet is eigenlijk al het nieuws over dit nieuwe toestel al gelekt: van de specificaties tot de officiële persfoto's. LG zelf kondigt vandaag daarom ook maar alvast de LG G3 QuickCircle case aan met onderstaande video op YouTube.

De QuickCircle case integreert softwarematig met de LG. Door het ronde venster in het hoesje kunnen veelgebruikte apps gestart worden zónder het hoesje open te hoeven klappen: van de camera tot een muziekspeler, van opnemen tot berichtjes lezen.




Hiermee lijkt QuickCircle case tot op zeker hoogte op de Samsung S-view Cover die voor verschillende Samsung toestellen als de Galaxy Note 3, Galaxy Note 3 Neo en Galaxy S5 verkrijgbaar zijn. Wel gaat de QuickCircle case nog verder in de mogelijkheden.

Of de LG G3 QuickCircle case net als de Samsung S-view covers op de plek van het batterij-klepje van het toestel geklikt moet worden is nog niet bekend. Dat is namelijk één van de nadelen van deze cases: doordat er feitelijk niets om het toestel heen gaat is de bescherming die dit soort cases bieden feitelijk minimaal. Laat je het toestel vallen, valt hij nog steeds op de hoek van de telefoon zelf met alle potentiële narigheid tot gevolg...

De LG G3 QuickCircle is verkrijgbaar voor € 39,99 en is hier te bestellen.


Menu


Merken Zakelijk
Inloggen Klantenservice